پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

هشدار تند جنبش انصارالله یمن به آمریکا

هشدار تند جنبش انصارالله یمن به آمریکا سخنگوی انصارالله با انتقاد از نتایج نشست وزیران ۵ کشور عربی با بلینکن در امان به آمریکا هشدار داد که با ادامه حمایت از تل آویو در کشتار مردم غزه، منتظر گسترش دامنه درگیری باشید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۱۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش انصارالله یمن روز شنبه در پیامی با انتقاد از نتایج نشست وزیران خارجه ۵ کشور عربی با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در امان، پایتخت اردن درباره تحولات غزه به گسترش دامنه جنگ در منطقه هشدار داد.

 

محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری باید به مسئولیت خود در قبال مردم غزه و حمایت از ملت فلسطین عمل کنند تا این مردم بتوانند به حقوق مشروع خود دست یابند.

 

وی با اشاره به اینکه در نشست اردن، وزیر خارجه آمریکا باید شاهد موضع‌گیری‌های قاطع‌تری از سوی کشورهای عربی می‌بود، تأکید کرد: درخواست ملتمسانه از آمریکا برای اینکه برای پشتیبانی از کودکان غزه لطف کند، هیچ سودی ندارد و فقط باعث کشتار هر چه بیشتر غیر نظامیان توسط اسرائیل می‌شود.

 

سخنگوی انصارالله به آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز هشدار داد: بلینکن باید بداند تا زمانی که آمریکا به اسرائیل زمان می‌دهد تا به کشتارهای جمعی در غزه ادامه دهد، دایره جنگ نیز گسترش خواهد یافت.

 

نیروهای مسلح یمن طی روزهای گذشته حملات موشکی و پهپادی به سمت رژیم صهیونیستی انجام داد.

 

نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: این سومین عملیات در حمایت از برادران مظلوم ما در فلسطین است و این حملات ادامه دار خواهد بود و بر شمار آن افزوده خواهد شد.

 

چهارشنبه هفته گذشته، جنبش «انصارالله» یمن از حمله گسترده پهپادی به چندین هدف در عمق اسرائیل خبر دادند که دومین حمله طی ۴۸ ساعت گذشته بود. این سومین عملیات جنبش انصارالله از زمان تشدید درگیری بین گروه‌های فلسطینی و ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار