وزارت خارجه آمریکا: ترامپ در مسئله ایران خواستار راه‌حل دیپلماتیک است گروسی: مدرکی درباره تلاش ایران برای حرکت به سمت سلاح هسته‌ای نداشته‌ایم کرملین: اسرائیل به دنبال پیگیری یک مسیر صلح آمیز نیست/ گروه ۷ کارایی خود را از دست داده است استقبال ایران از بیانیه مشترک کشور‌های عربی - اسلامی در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پادشاه اردن در پارلمان اروپا: حملات اسرائیل به ایران تهدیدی جدی برای کل منطقه است لاوروف: جامعه بین الملل باید برای کاهش تنش بین ایران و اسرائیل اقدام کند هشدار عراقچی نسبت به توطئه رژیم اسرائیل برای گسترش دامنه درگیری به دیگر بازیگران منطقه‌ای و جهانی سقوط ترکش‌های موشک ایرانی در نزدیکی منزل وزیر دارایی اسرائیل ترامپ: به دنبال توافقی واقعی با ایران هستم واکنش ایران به قطعنامه شورای همکاری خلیج فارس برنی سندرز: آمریکا نباید وارد جنگ غیرقانونی نتانیاهو علیه ایران شود اصابت موشک‌های ایران به یک هدف حساس در تل‌آویو/ زخمی شدن ۱۰ اسرائیلی  شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است بقایی: شورای امنیت به مسئولیتش برای توقف تجاوز علیه ملت ایران عمل کند هشدار انصارالله به آمریکا و انگلیس: ایران و متحدانش پاسخ شدید خواهند داد

رسانه صهیونیستی: بندر ایلات در آستانه تعطیلی است

یک رسانه صهیونیستی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که بندر «ایلات» در جنوب فلسطین اشغالی در پی عملیات‌های نیرو‌های مسلح یمن در دریای سرخ و اقیانوس هند، تا حد زیادی بسته شده و با بحران شدیدی مواجه است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 17
کد خبر: ۲۵۰۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه اقتصادی «کالکالیست» رژیم صهیونیستی در گزارشی فاش کرد بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی از زمانی که نیرو‌های مسلح یمن هدف قرار دادن کشتی‌ها در دریای سرخ را آغاز کرد، تقریباً به طور کامل بسته شده است و به همین دلیل مالک این بندر تهدید کرده است که در صورت عدم دریافت کمک‌های مالی کابینه، نیمی از کارگران را اخراج خواهد کرد.

این روزنامه نوشت: بندر ایلات در نتیجه حملات حوثی‌ها (انصارالله یمن) به مدت هشت ماه است که تقریباً به طور کامل بسته شده است.

طبق این گزارش، در اقدامی برای رسیدگی به وضعیت ایلات، «آوی هورمرو» رئیس هیات مدیره این بندر و مالک آن، نامه‌ای به «میری رگو» وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی ارسال کرده و خواستار برگزاری یک جلسه فوری درباره بندر ایلات شده است.

رئیس بندر ایلات خطاب به وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی اعلام کرد: در شرایط بحرانی قرار داریم و نیمی از کارگران را پس از توقف فعالیت بندر به دلیل حملات در دریای سرخ، اخراج خواهیم کرد.

وی گفت: با توجه به موارد فوق، متاسفانه چاره‌ای جز اخراج حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد کارگران نداریم و تنها کارگران ضروری در بندر باقی می‌مانند.

پیشتر ایلات به عنوان مهمترین بندر رژیم صهیونیستی درپی عملیات نیرو‌های مسلح یمن برای توقف تجارت دریایی با این رژیم، اعلام ورشکستگی کرده بود.

روزنامه عرب زبان «رای الیوم» نیز اخیرا نوشت: عملیات پشتیبانی نیرو‌های مسلح یمن از گروه‌های مقاومت و محاصره دریایی رژیم صهیونیستی به شدت تل آویو را تحت فشار قرار داده است.

بر اساس این گزارش، عملیات نیرو‌های مسلح یمن به افزایش قیمت محصولات به ویژه مایحتاج اساسی غذایی این رژیم منجر شده است.

رای الیوم به هزینه‌های حدود ۲۰۰ میلیارد شیکلی (هر دلار معادل حدود چهار شیکل است) جنگ رژیم اشغالگر علیه غزه و کاهش قدرت خرید صهیونیست‌ها و آسیب دیدن بخش ساخت و ساز و فناوری این رژیم، بعد از عملیات طوفان الاقصی اشاره کرد و نوشت: عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ، تنها گلوگاه تجاری آن یعنی بندر ام الرشراش را که گذرگاه حیاتی این رژیم و بزرگترین بندر واردات آن است، به تعطیلی کشانده است.

رسانه صهیونیستی «معاریو» نیز اخیرا فاش کرد که از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، ۴۶ هزار شرکت صهیونیستی درپی پیامد‌های جنگ و انزوای بین‌المللی رژیم اشغالگر به تعطیلی کشیده شده‌اند.

این روزنامه همچنین نوشت: انتظار می‌رود تا پایان سال جاری میلادی، تعداد شرکت‌های اسرائیلی تعطیل شده به ۶۰ هزار شرکت برسد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار