پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

ضرب‌الاجل ۴ ساعته رژیم صهیونیستی به مردم غزه

ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته اعلام کرد که مهلت ۴ ساعته‌ای را برای حرکت ساکنان شمال غزه به سوی جنوب تعیین کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۱۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر. ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته اعلام کرد که مهلت ۴ ساعته‌ای را برای حرکت ساکنان شمال غزه به سوی جنوب تعیین کرده است؛ این مهلت، از ساعت ۱۰ امروز به وقت محلی آغاز شده و تا ۱۴ ادامه خواهد داشت.

 

ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته شنبه، ۴ نوامبر اعلام کرد که به غیرنظامیان فلسطینی در شمال نوار غزه فرصت می‌دهد تا امروز به سوی مناطق جنوبی نوار ساحلی حرکت کنند.

 

به گزارش پایگاه خبری «القدس العربی»، ارتش رژیم اشغالگر شب گذشته به همراه این اطلاعیه، نقشه‌ای را منتشر کرد که مسیر دقیق حرکت به سوی جنوب را نشان می‌داد.

 

ارتش تل‌آویو در بخش دیگری از این اطلاعیه که در فضای مجازی منتشر کرد، به زبان عربی خطاب به مردم غزه نوشته است: «اگر به فکر خود و عزیزانتان هستید، طبق دستور ما به جنوب بروید.»

 

در حالی اشغالگران از غیرنظامیان غزه می‌خواهند که از این فرصت استفاده و برای حفظ امنیت خود به سمت جنوب حرکت کنند، که پیش‌تر فلسطینی‌ها را در حین حرکت مورد حملات خود قرار داده بودند.

 

از زمان آغاز درگیری‌ها در فلسطین، کشورهای عربی و نهادهای بین‌المللی بارها تلاش رژیم اشغالگر برای کوچاندن اجباری مردم غزه، نظر به تبعات امنیتی و نبود امکانات لازم در مناطق هدف، را محکوم و مخالفت خود را اعلام کرده‌اند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی آخر هفته گذشته مرحله جدیدی از جنگ را علیه مقاومت آغاز کرد و عملیات خود را در چارچوب نفوذ به غزه گسترش داد.

 

وزارت بهداشت غزه دیروز با اعلام اینکه جنایات امروز رژیم اشغالگر منجر به شهادت ۲۳۱ فلسطینی دیگر شده، گزارش داد: شمار شهدا در غزه به ۹۴۸۸ نفر رسیده است؛ ۷۰ درصد قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر