رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

خرید و فروش مشروب، اسلحه و سیگار در وبسایت‌های مجاز!

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک اظهار داشته که حتی در میان وبسایت ها و شبکه های اجتماعی که دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند شاهد فروش اسلحه، مهمات، مشروبات الکی، سیگار الکترونیکی و... هستیم که قاطعانه با این موارد برخورد خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ خرید و فروش مجازی رفته رفته جای خرید و فروش حقیقی را در سطح جامعه می گیرد. شبکه های اجتماعی و وبسایت های مختلفی در این زمینه مشغول به فعالیت بوده که به مرور بر دامنه ی تحرکات آنها افزوده می شود.

 

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک در وزارت صمت در تشریح این مسئله در نشست امروز کمیته نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی از برخورد سخت با فروش کالاهای غیر قانونی در فضای مجازی خبر داده است.

 

وی در این نشست با بیان اینکه قرار است در کنار نظارت سنتی بر وب وبسایت‌های خرید و فروش اینترنتی، نظارت سیستمی نیز حاکم شود، گفت: در حال حاضر در روش نظارت سنتی بر وبسایت‌های خرید و فروش اینترنتی، در قالب یک پنل یکپارچه در اختیار دستگاه‌های مختلف قرار دارد و قرار است این نوع نظارت با آموزش به کاربران این پنل در ارگان‌های مختلف و استان‌ها تقویت شود.

 

وی افزود: نوع نظارت دیگری نیز را آغاز کردیم که با استفاده از روش‌های هوش مصنوعی و نظارت هوشمند طراحی شده است.

 

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک در وزارت صمت افزود: در حال حاضر ۳۵۰۰ وبسایت خرید و فروش اینترنتی که نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت دریافت کرده اند، کنترل شده است اما در همین تعداد وب وبسایت هم متوجه شدیم که حجم نسبتاً بالایی از تخلفات وجود دارد و قرار است در ادامه، همه وبسایت‌های دارای نماد اعتماد و پس از آن وبسایت‌های خرید و فروش اینترنتی کالا که نماد اعتماد الکترونیکی را دریافت نکرده اند و همچنین کانال‌های تلگرامی و پیج‌های اینستاگرامی را مورد کنترل و نظارت قرار دهیم.

 

به گفته این مقام مسئول در وزارت صنعت، قرار است نوع تخلف‌ها دسته بندی شده و براساس این تقسیم بندی وبسایت‌های متخلف به مراجع قانونی نظارت بر فضای مجازی شامل پلیس فتا و دستگاه قضائی معرفی شوند. برخی از سایت‌ها نیز ممکن است با ابطال نماد اعتماد الکترونیکی مواجه شوند. بنابراین قصد داریم تا پیگیری‌های پس از کشف تخلفات را پیگیری کنیم.

 

رهبری افزود: یکی دیگر از برنامه‌های مرکز توسعه تجارت الکترونیک، تسهیل فرآیند صدور نماد الکترونیکی است که براساس قانون تسهیل فضای کسب و کار اجرا می‌شود. ضمن اینکه با این روش می‌توانیم تعداد سایت‌هایی که به صورت غیر مجاز اقدام به راه اندازی خرید و فروش اینترنتی می‌کنند را کاهش دهیم. از این رو در نظر داریم تا صدور مجوزها کاملاً الکترونیکی شود اما از سوی دیگر نظارت‌ها را تقویت خواهیم کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: ما یک سامانه پایشگر هوشمند برای نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی در حال راه اندازی داریم که با استفاده از ربات‌های برنامه ریزی شده و هوشمند و با سناریوهای موجود به بررسی وب وبسایت‌های خرید و فروش کالا می‌پردازد.

 

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک تصریح کرد: از میان ۳۵۰۰ وبسایت بررسی شده، تعداد ۷۰ وبسایت فروش کالاهای ممنوعه شامل رمز – ارز، سکه طلا، سیگار الکترونیکی، مشروبات الکلی، اسلحه و مهمات، دارو و ارز شناسایی شد. همچنین ۱۸۰ وبسایت اقدام به جعل نماد اعتماد الکترونیکی کرده بودند و ۳۳۰ وبسایت نیز علیرغم اینکه مجوز نماد اعتماد آنها باطل شده بود، اما درگاه پرداخت اینترنتی این سایت‌ها همچنان فعال بوده است.

ارسال نظر