سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم

ملا عبدالغنی برادر: افغانستان تهدیدی برای هیچ یک از همسایگانش نخواهد بود

معاون نخست‌وزیر دولت سرپرستی افغانستان در دیدار با احمدیان ضمن تأکید بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری به ویژه فعال کردن حوزه ترانزیت و بندر چابهار، تصریح کرد: افغانستان تهدیدی برای هیچ یک از همسایگانش نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۲۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ملا عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر دولت سرپرستی افغانستان که در صدر یک هیأت ۳۰ نفره به تهران سفر کرده، عصر امروز (یکشنبه) ۱۴ آبان ماه با علی‌اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و درباره مسائل دو جانبه به ویژه در حوزه‌های امنیتی و اقتصادی، آخرین تحولات منطقه و اوضاع غزه گفتگو کرد.

در این دیدار احمدیان با اشاره به پیشینه تمدنی و تاریخی دو ملت و حمایت کشورمان از مردم افغانستان در دوره اشغالگری بیگانگان، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از استقلال، ثبات، امنیت و پیشرفت افغانستان حمایت می‌کند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی، همکاری در حوزه‌های مختلف از جمله امور تجاری و صنعتی، حمل و نقل، کشاورزی، تامین حق‌آبه ایران و افزایش همکاری در حوزه آبی بر اساس منافع دو کشور را مورد تأکید قرار داد.

احمدیان با اشاره به جنایات بی‌شرمانه رژیم جعلی صهیونیستی در غزه و تأکید بر همبستگی جهان اسلام برای پایان دادن به جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی، حمایت افغانستان از مقاومت فلسطین و غزه را ستود.

در این دیدار ملا عبدالغنی برادر با تشکر از مهمان نوازی مردم ایران از مهاجران افغانستانی، بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری فیمابین دو کشور به ویژه فعال کردن حوزه ترانزیت، بندر چابهار و همکاری در حوزه حمل و نقل هوایی تأکید کرد.

وی با اعلام پایبندی طرف افغانستانی به اجرای معاهدات فیمابین دو کشور به ویژه در حوزه آبی، اقتصادی کردن مرز‌ها و سرمایه گذاری مشترک در این ارتباط را به نفع منافع دو کشور خواند.

ملا عبدالغنی برادر، با اشاره به عزم افغانستان در مبارزه با تروریسم و اطمینان بخشی در مورد امنیت مرز‌ها تصریح کرد: افغانستان تهدیدی برای هیچ یک از همسایگانش نخواهد بود.

وی در پایان از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به مردم افغانستان در مقاطع مختلف به خصوص در دو دوره جهاد تشکر و قدردانی کرد. / فارس

ارسال نظر