پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

ملا عبدالغنی برادر: افغانستان تهدیدی برای هیچ یک از همسایگانش نخواهد بود

ملا عبدالغنی برادر: افغانستان تهدیدی برای هیچ یک از همسایگانش نخواهد بود معاون نخست‌وزیر دولت سرپرستی افغانستان در دیدار با احمدیان ضمن تأکید بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری به ویژه فعال کردن حوزه ترانزیت و بندر چابهار، تصریح کرد: افغانستان تهدیدی برای هیچ یک از همسایگانش نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۲۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ملا عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر دولت سرپرستی افغانستان که در صدر یک هیأت ۳۰ نفره به تهران سفر کرده، عصر امروز (یکشنبه) ۱۴ آبان ماه با علی‌اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و درباره مسائل دو جانبه به ویژه در حوزه‌های امنیتی و اقتصادی، آخرین تحولات منطقه و اوضاع غزه گفتگو کرد.

در این دیدار احمدیان با اشاره به پیشینه تمدنی و تاریخی دو ملت و حمایت کشورمان از مردم افغانستان در دوره اشغالگری بیگانگان، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از استقلال، ثبات، امنیت و پیشرفت افغانستان حمایت می‌کند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی، همکاری در حوزه‌های مختلف از جمله امور تجاری و صنعتی، حمل و نقل، کشاورزی، تامین حق‌آبه ایران و افزایش همکاری در حوزه آبی بر اساس منافع دو کشور را مورد تأکید قرار داد.

احمدیان با اشاره به جنایات بی‌شرمانه رژیم جعلی صهیونیستی در غزه و تأکید بر همبستگی جهان اسلام برای پایان دادن به جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی، حمایت افغانستان از مقاومت فلسطین و غزه را ستود.

در این دیدار ملا عبدالغنی برادر با تشکر از مهمان نوازی مردم ایران از مهاجران افغانستانی، بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری فیمابین دو کشور به ویژه فعال کردن حوزه ترانزیت، بندر چابهار و همکاری در حوزه حمل و نقل هوایی تأکید کرد.

وی با اعلام پایبندی طرف افغانستانی به اجرای معاهدات فیمابین دو کشور به ویژه در حوزه آبی، اقتصادی کردن مرز‌ها و سرمایه گذاری مشترک در این ارتباط را به نفع منافع دو کشور خواند.

ملا عبدالغنی برادر، با اشاره به عزم افغانستان در مبارزه با تروریسم و اطمینان بخشی در مورد امنیت مرز‌ها تصریح کرد: افغانستان تهدیدی برای هیچ یک از همسایگانش نخواهد بود.

وی در پایان از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به مردم افغانستان در مقاطع مختلف به خصوص در دو دوره جهاد تشکر و قدردانی کرد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار