زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

جمهوری آذربایجان: آماده گفتگوی مشروط با ارمنستان هستیم

وزیر خارجه جمهوری آذربایجان روز یکشنبه در شهر باکو گفت، جمهوری آذربایجان خواهان ادامه گفتگو با ارمنستان است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۲۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جیحون بایراموف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان در نشست خبری با همتای آلمانی خود گفت، باکو بر این باور است که هیچ جایگزین دیگری برای عادی سازی روابطش با ارمنستان وجود ندارد.

به نوشته روزنامه «دیلی صباح» بایراموف روز یکشنبه در نشست خبری با «آنالنا بائربوک» در باکو گفت: «ما در حال حاضر منتظر پاسخ ارمنستان به پیشنهادات هستیم و اگر آن‌ها شرایط ما را بپذیرند، ما آماده هستیم تا به گفت‌وگوی خود ادامه دهیم.»

بائربوک نیز به خبرنگاران گفت که اعتماد سازی برای حل این مناقشه در منطقه قفقاز جنوبی حیاتی است.

بائربوک گفت که ساکنان ارمنی قره باغ امیدوارند که بتوانند به این منطقه بازگردند. وی همچنین از جمهوری آذربایجان خواست تا فرصتی را برای بازگشت شرافتمندانه آن‌ها فراهم کند.

بایراموف در ادامه بر لزوم ابراز اراده جمهوری آذربایجان و ارمنستان در جریان مذاکرات تاکید کرد که به گفته او می‌تواند در «هر قالبی» انجام شود. وی گفت: «جمهوری آذربایجان خواهان ادامه گفتگو است.»

«نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان و «الهام علی اف» رئیس جمهور آذربایجان چندین دور مذاکرات صلح را با میانجیگری اتحادیه اروپا برگزار کردند. هر دو گفته‌اند که یک معاهده صلح ممکن است در ماه‌های آینده امضا شود.

ماه گذشته، علی اف از شرکت در دور مذاکرات صلح با پاشینیان در اسپانیا به دلیل آنچه که او موضع جانبدارانه فرانسه خواند، خودداری کرد.

ارتش جمهوری آذربایجان در سپتامبر امسال عملیات را در قره باغ آغاز کرد و پس از آن نیرو‌های جدایی طلب ارمنی تسلیم شدند. دو کشور از آن زمان برای امضای توافق صلح ابراز تمایل کرده‌اند، هرچند پیشرفت خاصی حاصل نشده و درگیری‌های مداوم مرزی ادامه داشته است. / فارس

ارسال نظر