واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران هشدار تخلیه ائتلاف سعودی برای انجام عملیات ویژه در صنعا واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد اردوغان: توافق مکه را برای تصویب به پارلمان ارسال می‌کنیم تحریم انگلیس علیه ۲ مقام ایرانی هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است فرمانده ناتو: برای جنگ آماده‌ایم، اما درگیری قریب‌الوقوع نیست گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و بن فرحان درباره تنش در منطقه نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند عربستان از زخمی شدن چند تن در حمله به فرودگاه ریاض خبر داد شنیده شدن صدای انفجار مهیب در ریاض اعلام «آتش‌بس انرژی» میان روسیه و اوکراین توسط ترامپ / «هر دو طرف توافق کردند؛ آن را نشکنید!»

درز اطلاعات امنیتی سفر «زلنسکی» به تل‌آویو را لغو کرد

درز اطلاعات امنیتی سفر «زلنسکی» به تل‌آویو را لغو کرد منابع خبری صهیونیستی عصر سه شنبه از تعلیق سفر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین به فلسطین اشغالی پس از درز اطلاعات امنیتی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری صهیونیستی عصر سه شنبه گزارش کردند که سفر از قبل برنامه ریزی شده «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین به فلسطین اشغالی پس از درز اطلاعات امنیتی لغو شده است.

 

به گزارش وبگاه «تایمز اسرائیل» سفر برنامه ریزی شده ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به اسرائیل انجام نخواهد شد. علت تعلیق این سفر درز اخبار ورود او به اسرائیل (فلسطین اشغالی) است.

 

کانال ۱۲ اسرائیل گزارش کرده بود که زلنسکی به زودی و احتمالاً دوشنبه یا سه‌شنبه هفته جاری (۶ یا هفتم نوامبر ۱۵ یا ۱۶ آبان) به اراضی اشغالی سفر می‌کند.

 

منابع دیپلماتیک رژیم اسرائیل گفته‌اند که انتظار می‌رود وی به فلسطین اشغالی سفر کند، اما تاکنون تاریخی برای آن مشخص نشده است.

 

یک مقام رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته گفته بود:« اگر زلنسکی بیاید، با آغوش باز از او استقبال خواهیم کرد.»

 

زلنسکی در مصاحبه ماه گذشته با شبکه «فرانس ۲۴» گفت: «اگر توجهات از اوکراین منحرف شود، قطعاً پیامدهایی خواهد داشت. سرنوشت اوکراین به اتحاد باقی جهان بستگی دارد.»

 

رئیس‌جمهور اوکراین پیشتر در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» در واکنش به جنگ رژیم صهیونیستی با حماس، از رژیم صهیونیستی حمایت کرده بود. رئیس‌جمهور اوکراین گفته بود: «ایمان داریم نظم برقرار خواهد شد و تروریست‌ها شکست خواهند خورد.»

 

وی حق رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود را مسلم و بدون تردید خواند و مدعی شد:«تمام جزئیات مربوط به این حمله تروریستی باید فاش شود تا جهان همه کسانی که از این حمله حمایت و برای انجام آن کمک کردند را بشناسد و پاسخگو کند.»/ فارس

ارسال نظر
captcha