سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

اقدامات وزارت خارجه در خصوص تحولات غزه تشریح شد

وزیر امور خارجه در دیدار رئیس و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس آنها را در جریان آخرین روندها و پیگیری‌های وزارت امور خارجه در زمینه تحولات اخیر در غزه قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه ۱۶ آبان ماه میزبان رئیس و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بود.

 

وزیر امور خارجه در این دیدار رئیس و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی را در جریان آخرین روندها و پیگیری‌های وزارت امور خارجه در زمینه تحولات مربوط به اقدامات رژیم آپارتاید و کودک‌کش صهیونیستی در حق مردم بی دفاع خصوصا کودکان و زنان در غزه تحت محاصره قرار داد.

 

امیرعبداللهیان در این دیدار از نقش و جایگاه مجلس شورای اسلامی و به ویژه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در زمینه دفاع از ملت فلسطین و به کارگیری دیپلماسی پارلمانی در حمایت از مردم مقاوم و‌ مظلوم غزه تشکر و قدردانی کرد.

 

به گزارش فارس، از ابتدای تحولات اخیر در غزه جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی برای توقف جنایات صهیونیست‌ها دریغ نکرد و به کرات نسبت به وقوع فاجعه انسانی و نسل کشی در غزه هشدار داد. در این خصوص رایزنی‌های تلفنی امیرعبداللهیان با همتایان و برخی مقامات خارجی انجام شد و آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور نیز با برخی سران و همتایان خود تلفنی گفت‌وگو کرد. وزیر امور خارجه همچنین در این خصوص سفری به چند کشور منطقه داشت و برای شرکت در نشست سازمان همکاری اسلامی به جده رفت و سفری هم به نیویورک داشت تا در نشست مجمع عمومی سازمان ملل درباره غزه شرکت کند.

 

نشست مشترک رئیس و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با وزیر و مدیران ارشد وزارت امور خارجه به میزبانی حسین امیرعبداللهیان اول شهریور ماه نیز برگزار شده بود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار