پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

اولمرت: صبر متحدان غربی ما در حال لبریز شدن است

اولمرت: صبر متحدان غربی ما در حال لبریز شدن است نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید از رویکرد نتانیاهو در جنگ غزه، درباره لبریز شدن صبر متحدان غربی تل‌‌‌‌آویو به دلیل ناکارآمدی وی و کابینه‌اش هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ایهود اولمرت» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، امروز (چهارشنبه، ۸ نوامبر)، در گفت‌وگو با نشریه «پولیتیکو» با اشاره به اینکه نتانیاهو دچار «بحران عصبی» شده، گفت که وی تلاش دارد از کنار گذاشته شدن به دلیل شکست در حفاظت از امنیت داخلی در هنگام عملیات «طوفان الاقصی» حماس علیه تل‌آویو جلوگیری کند.

 

وی با تاکید بر این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی «در وضعیت فروپاشی روانی» و «تلاش برای جلوگیری از سرنگونی» به دلیل شکست در حمایت از امنیت داخلی در حملات مرگبار حماس در هفتم اکتبر قرار دارد، افزود: «نتانیاهو در محاسبات خود اشتباه می‌کند که می‌گوید برای بدست گرفتن کنترل کامل امنیت غزه برای مدت زمانی نامحدود پس از نابودی حماس، آماده است».

 

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی پیشتر نیز در توضیح دلیل مخالفتش با عملیات زمینی علیه نوار غزه گفته بود: «آنچه در انتظار سربازان اسرائیلی است، هر چیزی است که می توانید تصور کنید و بدتر از آن است. حمله زمینی به غزه ساده نخواهد بود و نه برای ما و نه برای آنها جالب نخواهد بود».

 

اولمرت تاکید کرد: «این به آن معناست که اسرائیل از مسیر راهبردی خود منحرف شده است...اولویت باید مذاکره با جامعه بین‌الملل برای پایان دادن به این بازی و بازگشت به مذاکرات برای تشکیل کشور فلسطین، به جای برگرداندن ساعت به عقب با نظارت کامل نظامی برغزه باشد».

 

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونستی اذعان داشت: «نتانیاهو مطمئناً از نظر احساسی نابود شده است. منظورم این است اتفاق وحشتناکی برایش روی داده. بی بی تمام عمرش تلاش داشت که به دروغ خود را آقای امنیت نشان دهد..[در حالی که] او آقای مزخرف است.. هر دقیقه‌ای که او نخست وزیر است، خطری برای اسرائیل به شمار می‌رود. این را جدی می‌گویم. من مطمئن هستم که آمریکایی‌ها درک می‌کنند که او در وضعیت بدی قرار دارد».

 

«روسیا الیوم» با بازنشر این مصاحبه نوشت که اولمرت درباره راهبرد نتانیاهو برای غزه هشدار داد و گفت: «برنامه استراتژیک نتانیاهو برای حفظ کنترل بر نوار غزه پس از جنگ، بازگشت به سال ۲۰۰۵، یعنی زمانی که اسرائیل حکومت نظامی بر نوار غزه اعمال می‌کرد، باشد...در حالی که نظارت بر امنیت غزه به نفع اسرائیل نیست. این به نفع ماست که بتوانیم به شیوه‌ای متفاوت از قبل از حمله ۷ اکتبر از خود دفاع کنیم. اما کنترل مجدد غزه؟ خیر».

 

وی در ادامه در خصوص «لبریز شدن صبر متحدان غربی اسرائیل به دلیل شکست نتانیاهو و وزرایش در ترسیم یک طرح واقعی برای حکومت در غزه در مرحله پسا حماس» هشدار داد و گفت: «ما می توانیم بسیاری از کارها را انجام دهیم. اما نمی توانیم هر کاری را که می خواهیم انجام دهیم»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار