صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران

ایهود اولمرت: فلسطینی‌ها حق تشکیل کشور مستقل فلسطین را دارند

ایهود اولمرت: فلسطینی‌ها حق تشکیل کشور مستقل فلسطین را دارند نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به حق فلسطینی‌ها برای تعیین سرنوشت خود و همچنین تشکیل کشور فلسطینی اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۱۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایهود اولمرت نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در این باره به شبکه خبری سی. ان. ان آمریکا گفت: فلسطینی‌ها باید کشور خود را داشته باشند و از حق تعیین سرنوشت خود استفاده کنند.

این مقام صهیونیست درباره اقدامات وزرای تندروی کابینه رژیم صهیونیستی و تحریک شهرک نشینان به حمله به فلسطینی‌ها در کرانه باختری نیز اظهار داشت: تحریک شهرک نشینان توسط ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی و بزالل اسموتریچ وزیر دارایی تهدیدی جدی برای اسرائیل محسوب می‌شود.

وی همچنین در انتقاد از عملکرد کابینه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت: کابینه نتانیاهو بر پایه گروهی از افراط گرایان تشکیل شده است که معتقدند کرانه باختری باید بخشی از اسرائیل باشد.

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی پیشتر نیز گفته بود که «اسرائیل» باید به سرعت جنگ در غزه را متوقف کرده و اسرای اسرائیلی را بازگرداند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار