به گزارش راهبرد معاصر؛ تقی عبادی افزود: باهدف انجام تکالیف قانونی مبنی بر صدور مجوزهای کسبوکار از طریق درگاه ملی مجوزها، پس از انجام هماهنگیهای لازم با مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسبوکار وزارت امور اقتصاد و دارایی و ایجاد زیرساخت مربوط در شرکت مدیریت منابع آب ایران، نخستین پروانه الکترونیکی صلاحیت حفاری چاههای آب صادر شد.
وی ادامه داد: همچنین هماهنگی لازم برای صدور الکترونیکی پروانه صلاحیت نظارت بر حفاری انجام و زیرساخت مورد نیز فراهم شده است؛ بنابراین ازاینپس این مجوزها از طریق درگاه مربوط صادر خواهد شد و نیاز به مراجعه حضوری متقاضیان و ارائه مدارک کاغذی برای این منظور لازم نیست.
مدیرکل دفتر توسعه نظامهای فنی، بهرهبرداری و دیسپاچینگ برقآبی شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به فرایند صدور الکترونیکی"مجوز احداث تأسیسات تولید، انتقال، تصفیه، توزیع، فروش و جمعآوری و استفاده مجدد از آب، فاضلاب، پساب" و "پروانه بهرهبرداری از تأسیسات تولید، انتقال، تصفیه، توزیع، فروش و جمعآوری و استفاده مجدد از آب، فاضلاب، پساب" برای تأمین آب موردنیاز صنایع خاطرنشان کرد: در حال حاضر این دو مجوز برای کسبوکارهای تأمین آب شرب بهصورت الکترونیکی صادر میشوند؛ اما برای استفاده در صنایع و متقاضیان صنعتی سازوکارهای مربوط در دست اقدام است.
عبادی گفت: بر اساس قانون "تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار" و ساماندهی صدور مجوزهای کسبوکار، سامانه صدور مجوزها توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی راهاندازیشدن است و تمامی دستگاهها مکلف هستند تا هرگونه مجوز کسبوکار را از طریق این سامانه به متقاضیان ارائه کنند.
وی در ارتباط با مزایای این طرح، ادامه داد: هدف اصلی در این فرایند، تسریع در پایش ارائه خدمات و جلوگیری از تفاسیر سلیقهای در اجرای ضوابط قانونی است.
عبادی افزود: همچنین زمان پیگیری درخواستها از طریق سامانه مذکور قابلرصد و پیگیری است؛ ازاینرو صدور مجوز صلاحیت شرکتهای حفاری برای فعالیت در حوزه آب از طریق درگاه مذکور فعال و در آبانماه ۱۴۰۲ نخستین مجوز مربوطه بهصورت برخط صادر شد./ایرنا