وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

آیت‌الله رئیسی: پارلمان‌های ایران و تاجیکستان نقش مهمی در اجرایی شدن توافقات فیمابین دارند

آیت‌الله رئیسی: پارلمان‌های ایران و تاجیکستان نقش مهمی در اجرایی شدن توافقات فیمابین دارند رئیس‌جمهور بر اهمیت نقش پارلمان‌های ایران و تاجیکستان در اجرایی شدن توافقات و تفاهمات صورت گرفته فی‌مابین تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه چهارشنبه در بخش پایانی برنامه‌های سفر به تاجیکستان، در دیدار با «محمد‌طاهر ذاکر‌زاده» رئیس مجلس نمایندگان این کشور، با اشاره به عزم و اراده جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان برای تقویت و توسعه روابط در زمینه‌های مختلف، بر افزایش تلاش‌ها برای فعال‌سازی ظرفیت‌های متنوع موجود در دو کشور، در راستای ارتقای هر چه بیشتر سطح همکاری‌ها تأکید کرد.

رئیسی در ادامه، بخش صنعت، معدن، کشاورزی، نفت و گاز، آب و برق، صدور خدمات فنی-مهندسی و راه‌سازی را از جمله زمینه‌های مناسب برای توسعه همکاری‌های دوجانبه میان دو کشور عنوان کرد و افزود: ایران و تاجیکستان همچنین به واسطه برخورداری از پیشینه مشترک فرهنگی و تاریخی، می‌توانند با تقویت همکاری‌ها در بخش فرهنگ و به‌ویژه حفظ زبان فارسی، نقش مؤثری در انتقال این سرمایه ارزشمند به نسل‌های پیش رو ایفا کنند.

رئیس‌جمهور، تلاش و مساعدت در جهت سامان یافتن وضعیت افغانستان و استقرار دولتی فراگیر در این کشور و همچنین تقویت منابع آبی دو کشور در سد دوستی را از دیگر حوزه‌های همکاری میان ایران و تاجیکستان برشمرد و بر اهمیت نقش پارلمان‌های دو کشور در اجرایی شدن توافقات و تفاهمات صورت گرفته فی‌مابین تأکید کرد.

رئیس مجلس نمایندگان تاجیکستان نیز در این دیدار ضمن تقدیر از رویکرد مثبت و سازنده دولت رئیسی در اولویت‌دهی به تقویت روابط با همسایگان، افزایش همکاری‌های اقتصادی و تجاری فی‌مابین را در جهت تأمین منافع دو ملت و دو کشور سودمند و مؤثر دانست.

محمد‌طاهر ذاکر‌زاده همچنین با اشاره به عضویت ایران و تاجیکستان در سازمان‌های منطقه‌ای از جمله سازمان همکاری شانگهای بر ضرورت بهره‌گیری از این فرصت در جهت توسعه و پیشرفت اقتصادی دو کشور تأکید کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار