رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش کنعانی به بمباران بیمارستان کودکان النصر در غزه

واکنش کنعانی به بمباران بیمارستان کودکان النصر در غزه سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به بمباران بیمارستان کودکان النصر در غزه گفت: کودکان فلسطین کابوس همیشگی صهیونیست‌ها بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 09
کد خبر: ۲۱۲۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه گفت: رژیم صهیونیستی بیمارستان کودکان "النصر" در ‎غزه را مورد حمله قرار داد.

وی افزود کودکان فلسطین از اولین روزهای ولادت الفبای صبر، شجاعت، مقاومت و شهادت برای آرمان آزادی ‎فلسطین را در مکتب مادران و پدران و برادران و خواهران خود مشق می‌کنند و این همان کابوس همیشگی صهیونیست‌ها بوده است.

کنعانی تاکید کرد صهیونیست‌ها به خیال باطل خود گمان می‌کنند که اگر همه ‎کودکان غزه را سلاخی کنند، مبارزان و مجاهدان فردای فلسطین را امروز در گهواره هایشان از میان برداشته‌اند، درحالی که به اذن الهی، دوباره مادری کودک خود را به آب می‌سپارد تا در فردایی نزدیک، حکومت بی بنیاد فرعونیان صهیونیست را نابود کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار