نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

سرپرست صندوق بازنشستگی کشور:ضریب پشتیبانی در ایران نیم است

سرپرست صندوق بازنشستگی کشور:ضریب پشتیبانی در ایران نیم است سرپرست صندوق بازنشستگی کشور گفت: ضریب پشتیبانی در ایران نیم است یعنی به ازای هر کارمند به ۲ نفر مستمری بازنشستگی پرداخت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 09
کد خبر: ۲۱۲۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی مسکنی در رویداد نوپیا (نوآوری و پیشرفت ایران) بخش سلامت سالمندی گفت: صندوق بازنشستگی کشور بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از بازنشستگان دولتی را تحت پوشش دارد و با پرداخت مستمری‌های ماهانه سعی می‌کند که بخشی از پرداختی طول خدمات آنان را جبران کند.

وی اضافه کرد: شاید یکی از بخش‌هایی که از آن با عنوان بمب ساعتی یاد کرده اند، همین صندوق بازنشستگی است. بر اساس محاسبات بیمه ای، سال‌های بسیاری از عمر یک شخص با پرداختی مستمری بازنشستگی سپری می‌شود.

مسکنی اظهار کرد: ضریب پشتیبانی در ۱۸ صندوق بازنشستگی کشور نیم است در حالی که عدد معمولی برای این نرخ، در میانگین جهانی ۳.۵ محسوب می‌شود و عدد مربوط به ایران نشان دهنده قرار داشتن در یک نقطه بحرانی است.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشور با بیان اینکه طول خدمت قانونی تعیین شده در ایران گاه بسیار کوتاه است و فرد با آنکه هنوز ازدواج نکرده، اما بازنشسته می‌شود، گفت: در بسیاری از کشور‌ها سن بازنشستگی بالای ۶۰ سال است و در خود صندوق بازنشستگی نفت نیز افراد زیر ۶۰ سال بازنشسته نمی‌شوند.

وی سالمندی را پدیده مبارکی خواند و خاطرنشان کرد: می‌توان ظرفیت مردم و بازنشستگان را در قالب تشکیلات حقوقی به هم پیوند زد و پای کار آورد. مطالعات نشان می‌هد که نیاز‌ها در دوران سالمندی متفاوت است.

مسکنی با اشاره به موضوع هویت سالمندی ادامه داد: بسیاری از افراد بازنشسته سابقه گرانقدری دارند، ۳۰ سال مدیر با مسئول بوده و اکنون بازنشسته شده اند که باید زمینه‌های استفاده از تجربه ها، دانش و مهارت این افراد را فراهم ساخت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه اقتصاد ایران از بخش‌های دولتی، خصوصی و تعاونی تشکیل شده است، گفت: می‌توان از ظرفیت بازنشستگان برای اجرای بخشی از امور در قالب واگذاری به تعاونی‌ها استفاده کرد و بدین ترتیب انجام بسیاری از کار‌ها را برون سپاری کرد.

به گفته وی، در زمینه مولدسازی، چه کسی بهتر از بازنشستگان می‌توانند از ظرفیت آن استفاده کنند و بهترین مدل برای استفاده از این ظرفیت تعاونی هاست.

مسکنی تاکید کرد: در فرهنگ ایران تعاون ریشه دارد و صحبت از یک عقبه حقوقی و قانونی برای یک کار اقتصادی است؛ اگرچه پوسته آن دچار مشکلاتی شده، چون مردم مهارت کار کردن با هم را چندان تمرین نکرده اند.

معاون وزیر تعاون گفت: ما در بخش تعاون تلاش می‌کنیم تا کامل شویم، تسهیلات خوبی مصوب و پرداخت شده و ظرفیت‌های قابل توجهی شکل گرفته است و اکنون این توان وجود دارد که بتوان تسهیلاتی را به تعاونی‌هایی با موضوع سالمندی پرداخت و از آن‌ها حمایت کند.

وی اضافه کرد: کسب و کاری که در حوزه بازنشستگی وجود دارد، حوزه خاصی است و بازار‌های مختلفی می‌توان برای آن ایجاد و فعال کرد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار