قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

افزایش صادرات غیرنفتی ایران به چین

افزایش صادرات غیرنفتی ایران به چین سخنگوی کمیسیون توسعه تجارتخانه صمت گفت: با توجه به رفع موانع صادرات برخی محصولات کشاورزی ایران به چین صادرات غیرنفتی ما به این کشور در حال افزایش است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، روح‌الله لطیفی، با بیان اینکه تجارت ایران و چین در سال‌های اخیر رو به رشد بوده است،‌گفت: تا 2 سال پیش میزان روابط تجاری ایران و چین در بخش تجارت غیرنفتی نهایتاً حدود 18 میلیارد دلار بود، اما اکنون این رقم به بیش از 22 تا 23 میلیارد دلار رسیده است.

 

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارتخانه صمت اظهار داشت: با توجه به مذاکراتی که سال گذشته با مقامات بازرگانی چین انجام شد برخی موانع صادرات محصولات کشاورزی ما به این کشور مرتفع شده است و زمینه توسعه صادرات چند محصول کشاورزی ما به چین فراهم شده است.

 

وی افزود: تا پیش از این مذاکرات محصولات کشاورزی ما به غیر از زعفران و خشکبار در بازار چین رجیستر نمی‌شد اما اکنون زمینه برای صادرات محصولاتی مانند مرکبات از جمله پرتقال و کیوی و همچنین سایر محصولات کشاورزی به چین فراهم شده است.

 

لطیفی اظهار داشت: همچنین با پیگیری‌های سفارت ایران در چین زعفران از سبد کالایی دارویی خارج شده و به گروه کالایی ادویه اضافه شده است که با این کار صادرات زعفران به چین تسهیل شده و همین امر باعث چند برابر شدن صادرات زعفران ما به چین شده است.

 

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارتخانه صمت گفت: ما از بسیاری از ظرفیت‌های وارداتی چین اطلاع نداریم که اطلاع از آن و شناخت بیشتر ظرفیت‌های کشور چین از طریق نمایشگاه‌هایی مانند نمایشگاه واردات چین می‌تواند زمینه همکاری دو کشور را افزایش دهد.

 

وی بیان داشت:‌ در حال حاضر حدود 29 درصد از تجارت ایران با کشور چین است که این رقم در مقایسه با صادرات ما به کشورهای دیگر قابل ملاحظه است.

 

به گزارش فارس، بر اساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران در 7 ماهه امسال میزان تجارت غیرنفتی کشور به 64 میلیارد و 400 میلیون دلار رسید.همچنین میزان صادرات غیرنفتی ما به چین طی مدت یادشده 8 میلیارد دلار و میزان واردات ما از چین 10 میلیارد و 400 میلیون دلار بوده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار