سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

حمله هکری به شرکت «بوئینگ»

حمله هکری به شرکت «بوئینگ» گروه هکری «لاک‌بیت» داده‌های شرکت بوئینگ را هک کرده و سپس آنها را به صورت آنلاین منتشر کرد. بوئینگ یکی از بزرگترین صنایع دفاعی و فضایی جهان است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، اطلاعات داخلی شرکت بوئینگ، یکی از بزرگترین صنایع دفاعی و فضایی جهان، توسط گروه هکری «لاک‌بیت»، به صورت آنلاین منتشر شد.

 

هکرها در ماه اکتبر(مهر-آبان) گفته بودند که مقدار زیادی از داده‌های حساس را از این غول هوافضا به دست آورده‌اند و اگر بوئینگ تا 2 نوامبر(11آبان) باج مورد نظر آنها را نپردازد، این اطلاعات را به صورت آنلاین منتشر خواهند کرد.

 

بر اساس پستی در وب سایت لاک‌بیت، داده های بوئینگ در ساعات اولیه صبح جمعه منتشر شد. بوئینگ در بیانیه ای تایید کرد که بخش قطعات و تجارت توزیع این شرکت تحت تاثیر حادثه امنیت سایبری قرارگرفته اند.

 

بوئینگ گفت: «ما آگاه هستیم که در ارتباط با این حادثه، یک باج افزار اطلاعاتی را منتشر کرده است که می‌گوید از سیستم های ما گرفته است.»

 

این شرکت از اظهار نظر در مورد اینکه آیا داده های دفاعی یا سایر داده های حساس توسط لاک‌بیت به دست آمده است، خودداری کرد.

 

شرکت امنیت سایبری «ترندمیکرو» در سال گذشته اعلام کرد باج افزار لاک‌بیت که برای اولین بار در تالارهای گفتمان جرایم سایبری در ژانویه 2020 مشاهده شد، در سراسر جهان شناسایی شده و سازمان هایی در ایالات متحده، هند و برزیل جزو اهداف آن هستند.

 

به گفته آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده این گروه به یک هزار و 700 سازمان آمریکایی حمله کرده است.

 

روز پنجشنبه، بازوی ایالات متحده بانک صنعتی و بازرگانی چین مورد حمله باج افزار قرار گرفت که معاملات در بازار خزانه داری آمریکا را مختل کرد.

 

چندین کارشناس و تحلیلگر باج افزار گفتند که لاک‌بیت پشت این هک بوده است، اگرچه صفحه این باند در دارک وب که معمولاً نام قربانیان خود را در آن منتشر می کند، اشاره ای به این هک نکرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار