تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

دریادار ایرانی: دستگاه‌ها باید با انسجام سیاست‌های توسعه دریامحور را پیش ببرند

دریادار ایرانی: دستگاه‌ها باید با انسجام سیاست‌های توسعه دریامحور را پیش ببرند فرمانده نیروی دریایی ارتش، انسجام، همدلی و هم‌افزایی دستگاههای ذیربط را یکی از ارکان اصلی تحقق سیاست‌های کلی توسعه دریامحور ابلاغی رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: تمامی دستگاه‌ها باید حول یک برنامه مشخص از سوی دولت، مدیریت، هدایت و راهبری شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفت‌وگویی درخصوص سیاست‌های کلی توسعه دریامحور که از سوی مقام معظم رهبری در ۹ بند ابلاغ شد، گفت: همواره اقتصاد دریا مورد توجه مقام معظم رهبری بوده است و ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور، حاکی از سطح بالای اهمیت حوزه دریا برای کشور است.

 

وی ادامه داد: این سیاست‌ها پس از برگزاری جلسات مستمر، بررسی‌های کارشناسانه طولانی و پیگیرانه با دقت زیادی در مجمع تشخیص مصلحت نظام مدنظر قرار گرفت و پس از آن به تایید فرمانده کل قوا رسید و از سوی معظم‌له ابلاغ شده است.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش، تصریح کرد: سیاست‌های کلی توسعه دریامحور بر چند بخش اصلی تمرکز دارد که متولی آموزش‌های دریایی، سواحل و کرانه‌ها سازمان بنادر و دریانوردی است و همچنین امنیت که باید نسبت به آن توجه جدی داشت.

 

دریادار ایرانی با تاکید بر اینکه سازمان‌های مختلف باید ذیل سیاست‌های کلی توسعه دریامحور برنامه‌های اجرایی خود را تدوین کنند و کار را پیش ببرند، گفت: برای تحقق این سیاست‌ها علاوه بر همت و تلاش مجدانه و جهادی تمامی سازمان‌ها، در گام نخست باید سازمان‌های دریایی کنار یکدیگر قرار گیرند و خارج از فضای بروکراسی اداری، اصل قضیه را پیش ببرند و با هم‌افزایی و کمک به یکدیگر شرایط را برای تحقق سیاست‌های ابلاغی، فراهم کنند که قطعا اتفاق مبارکی رخ دهد.

 

وی افزود: رییس جمهور، معاون اول و بدنه دولت همسو با سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری عمل خواهند کرد و قطعا با هم‌افزایی و تلاش مضاعف در صورت تحقق سیاست‌های کلی توسعه دریامحور، ضعف‌های گذشته نیز جبران خواهد شد.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در راستای تحقق سیاست‌های کلی توسعه دریامحور، انسجام، همدلی و هم‌افزایی است، خاطر نشان کرد: تمامی سازمان‌های مرتبط باید بر اساس یک دستورالعمل، طرح و برنامه مشخص توسط دولت، مدیریت، راهبری و هدایت شوند تا بتوان به تحقق سیاست‌های کلی توسعه دریامحور سرعت بخشید تا با یک روحیه جهادی و انقلابی در این زمینه گامی بلند برداشت، اتفاقی که به طور حتم شدنی خواهد بود و دور از دسترس نیست./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار