احمد وحیدی: انتخاباتی شدن فضای نقد به مشارکت آسیب می‌زند-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

احمد وحیدی: انتخاباتی شدن فضای نقد به مشارکت آسیب می‌زند

وزیر کشور گفت: در این دوره انتظار می‌رود به‌رغم اینکه نمایندگان مجلس حق نظارت و سوال از مدیران اجرایی را دارند و انتقاد سازنده موجب رشد و بالندگی خواهد شد، اما مراقب باشند فضای انتقادی به فضای انتخاباتی وصل نشود که این کار ممکن است به مشارکت آسیب بزند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی در جلسه شورای معاونین وزارت کشور که صبح یکشنبه برگزار شد، تاکید کرد : وزارت کشور و ستاد انتخابات، به عنوان مجری انتخابات از همه امکانات استفاده خواهند کرد تا بر اساس ۴ مولفه «سلامت، امنیت، شفافیت و رقابت» انتخابات اسفند به بهترین شکل ممکن برگزار شود.

وزیر کشور افزود: در دورهای گذشته گاها مشاهده می‌شد که برخی نمایندگان سابق در دوره‌های نزدیک به انتخابات مسیر انتقاد از مدیران اجرایی را در پیش می‌گرفتند که این موجب کاهش مشارکت می‌شد.

وحیدی با اشاره به شرایط موجود گفت: در این دوره انتظار می‌رود به‌رغم اینکه نمایندگان مجلس حق نظارت و سوال از مدیران اجرایی را دارند و انتقاد سازنده موجب رشد و بالندگی خواهد شد، اما مراقب باشند فضای انتقادی به فضای انتخاباتی وصل نشود که این کار ممکن است به مشارکت آسیب بزند.

وی از همه گروه‌ها، جریان‌های سیاسی و شخصیتهای تاثیرگذار خواست از امکانات و ظرفیت‌های خود برای تقویت مشارکت استفاده کنند.

وزیر کشور انتخابات در نظام مردم سالاری دینی را مظهر دموکراسی واقعی دانست و گفت: در نظام جمهوری اسلامی ایران همه ارکان نظام به شکل مستقیم و یا غیر مستقیم در محضر انتخاب مردم قرار دارد و آنان تعیین کننده واقعی سرنوشت خود هستند.

وی افزود: ستاد انتخابات کشور از سال گذشته مشغول برنامه‌ریزی است تا بر اساس قانون جدید، انتخابات را به بهترین شکل ممکن و براساس مر قانون برگزار کند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهارساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه ۱۱ اسفند برگزار می شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار