رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

هلاکت ۲ کماندوی صهیونیست در غزه

هلاکت ۲ کماندوی صهیونیست در غزه ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت و زخمی شدن کماندوها و نظامیان این رژیم در جریان حمله زمینی به نوار غزه اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عبری زبان به نقل از ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کردند که ۲ تن از عناصر کماندوی این رژیم به نام‌های یساخر نتان و ایتای شوه‌ام در جریان حمله به نوار غزه و ایستادگی نیروهای مقاومت مقابل آنها در شمال این باریکه به هلاکت رسیده‌اند.

 

رسانه‌های عبری زبان اضافه کردند که یکی از عناصر یگان «عوکتس» در جریان درگیری‌های روز گذشته در نوار غزه به شدت زخمی شده و حال وی وخیم است.

 

پیش از این منابع محلی اعلام کرده بودند که درگیری‌های سنگینی میان نیروهای مقاومت فلسطین و اشغالگران صهیونیست که قصد پیشروی در محورهای شمال غربی شهر غزه را دارند در جریان است.

 

همچنین گزارش‌های خبری از وقوع درگیری‌های سنگین میان عناصر مقاومت و اشغالگران متجاوز در منطقه تل الهوا واقع در جنوب غربی شهر غزه حکایت دارند.

 

نیروهای مقاومت فلسطین شب گذشته تعداد زیادی بمب و نارنجک در مسیر اشغالگران صهیونیست که قصد ورود به شمال غرب شهر غزه را داشتند منفجر کردند.

 

روز گذشته نیز شبکه الجزیره اعلام کرد که تحلیل تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که تعداد خودروهای زره پوش اعم از تانک، نفربر و بولدوزر در شمال غربی نوار غزه از ۳۸۳ دستگاه در سوم نوامبر به ۲۹۵ دستگاه در ۸ نوامبر کاهش یافته است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار