وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

آمریکا از حزب‌الله خواست وارد جنگ غزه نشود

آمریکا از حزب‌الله خواست وارد جنگ غزه نشود منابع مطلع می‌گویند مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در جریان سفر به لبنان، در پیامی غیرمستقیم به جنبش مقاومت حزب‌الله درخواست کرده که آنها وارد جنگ رژیم صهیونیستی با نوار غزه نشوند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر. بعد از هشدارهای تند جنبش مقاومت اسلامی لبنان به رژیم موقت صهیونیستی درباره تداوم جنگ و حملات علیه نوار غزه، اکنون از تقاضای آمریکا از حزب‌الله برای وارد نشدن به این درگیری‌ها خبر می‌رسد.

 

منابع مطلع می‌گویند مشاور ارشد «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در جریان سفر به لبنان، در پیامی غیرمستقیم به جنبش مقاومت حزب‌الله درخواست کرده که آنها وارد جنگ رژیم صهیونیستی با نوار غزه نشوند.

 

پایگاه خبری «آکسیوس» بامداد امروز (دوشنبه) به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشت که «عاموس هوکشتاین» مشاور بایدن در امور انرژی و سرمایه‌گذاری در یک هفته اخیر به لبنان سفر کرده و از طریق «نبیه بری» رئیس پارلمان و دیگر مقامات این کشور به حزب‌الله پیام داده است.

 

یک سخنگوی شورای امنیت ملی ملی آمریکا درباره این سفر به آکسیوس گفت: «[هوکشتاین] تاکید کرد که آمریکا نمی‌خواهد جنگ غزه به لبنان هم سرایت کند و بازگرداندن آرامش به مرز لبنان-اسرائیل (فلسطین اشغالی) باید در صدر اولویت‌های لبنان و اسرائیل باشد».

 

این وبگاه در ادامه به نقل از دو منبع مطلع دیگر مدعی شد که دولت بایدن بعد از این سفر هوکشتاین، معتقد شده‌اند که دولت لبنان، مردم و همینطور حزب‌الله هیچ تمایلی به آغاز جنگ با رژیم صهیونیستی ندارند.

 

یکی از این منابع به آکسیوس گفت: «مقامات دولت بایدن از اینکه سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله در سخنرانی اخیر خود خواستار افزایش حملات و تشدید درگیری‌ها با اسرائیل نشد، خوشحال شده‌اند».

 

پیش از این نیز «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان با تاکید بر لزوم توقف اقدامات تحریک‌آمیز ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان، گفته بود که به عقلانیت حزب‌الله اعتماد دارد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار