شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

وزیر خارجه لبنان: حمله اسرائیل به لبنان جنگ منطقه‌ای را کلید می‌زند

وزیر امور خارجه لبنان ضمن هشدار به اسرائیل درباره آغاز جنگ منطقه‌ای، گفت آمریکا از دولت لبنان خواسته است پیامی به حزب‌الله بدهد و خواستار خویشتنداری آن شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۲۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه لبنان ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی درباره آغاز جنگ منطقه‌ای، گفت آمریکا از دولت لبنان خواسته است پیامی به حزب‌الله بدهد و خواستار خویشتنداری آن شود.

«عبدالله بوحبیب» وزیر امور خارجه لبنان درباره هر گونه ماجراجویی رژیم صهیونیستی هشدار داد و گفت که «حمله گسترده اسرائیل به لبنان، باعث متنشج شدن منطقه و آغاز جنگ منطقه‌ای خواهد شد».

بوحبیب با تأکید بر لزوم اجرای قطعنامه ۱۷۰۱، تأکید کرد: «دولت لبنان از آمریکا خواسته است که اسرائیل را به خویشتنداری تشویق کند. آمریکا هم از لبنان خواسته است که پیامی به حزب الله بدهد و خواستار خویشتنداری آن شود».

منابع اسرائیلی روز گذشته (شنبه) خبر دادند که در جریان اصابت یک موشک به منطقه مجدل شمس در جولان اشغالی، ۱۱ نفر کشته و بیش از ۳۰ نفر هم زخمی شدند.

این منابع بلافاصله پس از اصابت موشک، انگشت اتهام را به سومت حزب الله لبنان نشانه رفتند تا از این طریق، بتوانند بر طبل جنگ با حزب الله بکوبند.

حزب الله، اما به صورت رسمی و با انتشار بیانیه‌ای، ضمن رد حمله به مجدل شمس در تأکید کرد: به صورت قاطع، ادعا‌های برخی از رسانه‌های دشمن درباره حمله به مجدل شمس را تکذیب می‌کنیم.

حزب الله گفت که مقاومت اسلامی لبنان، هیچ ارتباطی با این حادثه ندارد. ما به صورت قاطع، ادعا‌های دروغین در این زمینه را تکذیب می‌کنیم. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار