دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

۸۰ درصد فرمانداران از کارکنان وزارت کشور انتخاب شده‌اند

معاون هماهنگی وزارت کشور گفت: در این دوره ۸۰ درصد فرمانداران از کارکنان وزارت کشور و سازمان‌های تابعه انتخاب شده‌اند و این روند با قوت ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر ، سی و پنجمین جلسه شورای مشورتی کارکنان با حضور سامانی معاون هماهنگی وزارت کشور تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه سمیع رئیس شورای مشورتی کارکنان گزارشی از اقدامات این شورا و جلسات برگزار شده با حوزه های مختلف ستادی ارائه کرد.

 

سامانی پس از استماع نقطه نظرات تعدادی از اعضای شورای مشورتی کارکنان این وزارتخانه در سخنانی اظهار داشت: تشکیل این شورا که با نظر مقام عالی وزارت جهت دریافت نقطه نظرات همکاران ایجاد شده موجب خیر و برکت است به طوری که طبق گزارش های دریافتی طی دو سال گذشته حدود ۳۵ جلسه با معاونین وزارتخانه برگزار شده که نتایج خوبی هم به همراه داشته است.

 

وی با تاکید بر ادامه جلسات شورای مشورتی به منظور پیگیری مسائل و موضوعات مورد علاقه افزود: یکی از دغدغه های معاونت هماهنگی تقویت همکاری ها و ارتباط درون سازمانی و مدیران و ارتقاء همکاری و هماهنگی سایر دستگاه ها، نهادها و استانداران با وزارت کشور است.

 

معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه شورای مشورتی کارکنان وزارت کشور توانسته است عملکرد مطلوبی در حل موضوعات و مسائل مرتبط با کارکنان داشته باشد، تصریح کرد: اکنون با توجه به تجربه بدست آمده این آمادگی وجود دارد تا با هماهنگی با استانداران شورای مشورتی کارکنان استانداری ها هم تشکیل شود تا بدین طریق بدنه کارکنان وزارت کشور با استانداری ها پیوند خورده تا بتوان از این ظرفیت بالقوه در سراسر کشور به نحو احسن بهره مند شد.

 

سامانی اضافه کرد: اعضای شورای مشورتی کارکنان وزارت کشور که بعنوان نمایندگان تمامی کارکنان برگزیده شده اند حتما نسبت به انتقال پاسخ های معاونین مربوطه نسبت به رفع دغدغه های مطرح شده اقدام کنند تا کارکنان در جریان پیگیری ها و پاسخ ها قرار بگیرند.

 

وی پیگیری اجرای مصوبات از سوی شورای مشورتی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: پیشنهاد می کنیم سامانه پیگیری مصوبات ایجاد شود تا از این پس معاونان و کارکنان به صورت دائمی و به لحظه در جریان اجرای مصوبات قرار بگیرند.

 

معاون هماهنگی وزارت کشور اولویت بندی نیازها را لازمه اجرایی شدن آنها دانست و افزود: مقام عالی وزارت و تمامی مدیران ستاد وزارت کشور تمام تلاش خود را برای افزایش کارآمدی، وحدت، انسجام و ارتقای کارکنان انجام خواهند داد به طوری که در این دوره ۸۰ درصد فرمانداران از کارکنان وزارت کشور و سازمان های تابعه انتخاب شده اند و این روند با قوت ادامه دارد.

 

سامانی توجه به بهره وری، کارآمدی و وضعیت معیشت کارکنان را از اولویت های وزارت کشور عنوان کرد و گفت: کارکردها و کارآمدی کارکنان است که به ساختارها هویت می بخشند و در این دوره سعی شده تغییر ساختارها در جهت بهبود عملکرد کارکنان باشد.

 

وی با اشاره به عملکرد حوزه مجلس در وزارت کشور تاکید کرد: با انسجام، تلاش و وحدت نظری که میان همکاران حوزه مجلس شاهد بودیم، وزارت کشور در تبدیل لوایح و طرح های مورد نظر به قانون موفق عمل کرده و توانسته است نظر مجلس پیرامون لوایح و طرح های مورد نظر خود و دولت را تامین کند.

 

معاون هماهنگی وزارت کشور ادامه این جلسات را برای رفع دغدغه کارکنان مهم دانست و گفت: نباید در انجام امور و پیشبرد برنامه ها بخشی نگر باشیم، وزارت کشور با توجه به نقش فرابخشی که دارد سعی کرده است در عمل هم این نقش را به نحو مطلوب اجرایی کند و اکنون وزارت کشور به مسائل پیرامون خود نگاه فرابخشی دارد و همین نگاه هم موجب تقویت همگرایی، وحدت و انسجام در اجرای وظایف محوله شده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار