سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

کاهش تعهدات برجامی در گام سوم در چارچوب حقوق ایران است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه کاهش تعهدات برجامی حق کشور ما است، تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم به حق خودمان برسیم ناچار هستیم که گام سوم کاهش تعهدات برجامی را عمل کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر ، عبدالله رضیان نماینده مردم قائمشهر و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ، درباره کاهش تعهدات برجامی کشورمان در گام سوم و در مقابله با بدعهدی اروپایی‌ها، اظهارداشت: در مسأله برجام، این بحث وجود داشت که اگر اروپایی‌ها به تعهدات خود عمل نکنند ما مرحله سوم کاهش تعهدات برجامی‌مان را عملی می‌کنیم که البته این کاهش تعهدات بر مبنای حقوق ایران در چارچوب NPT است.

 

وی افزود: متأسفانه اروپایی‌ها به دنبال بازی دادن ما هستند و البته توان و ظرفیت این را ندارد بخواهد به تعهدات خود عمل کند. با توجه به بدعهدی‌های صورت گرفته باید گام سوم را عمل کنیم.

 

رضیان ادامه داد: کاهش تعهدات برجامی، حق کشور ما است و در واقع در چارچوب توافقات حقوقی است که بر اساس NPT داریم. برای اینکه بتوانیم به حق خودمان برسیم ناچار هستیم که گام سوم کاهش تعهدات برجامی را عمل کنیم.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: به اعتقاد من اینها (اروپایی‌ها) در حال بازی کردن با ما هستند و تعهداتی که داده‌اند مثلاً در حساب اینستکس 15 میلیارد دلار واریز کنند، بعید است عملی شود.

 

وی در پایان گفت: ما باید به آن چیزی که حق قانونی‌مان است دست یابیم و با عملی کردن گام سوم کاهش تعهدات برجامی شرایطی را ایجاد کنیم که اقتدار و قدرت نظام جمهوری اسلامی را به آنها دیکته کنیم.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار