ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دیدار امیرعبداللهیان با نماینده سازمان ملل در امور سوریه

دیدار امیرعبداللهیان با نماینده سازمان ملل در امور سوریه گیر پترسون نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در محل نمایندگی ایران در ژنو دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این دیدار که امروز چهارشنبه صورت گرفت، آخرین تحولات سیاسی سوریه و راه‌های کمک به حل مشکلات این کشور مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان بر تداوم کمک جمهوری اسلامی ایران به مأموریت نماینده ویژه دبیرکل برای کمک به حل مشکلات سوریه تاکید کرد. همچنین بر لزوم حمایت از دولت سوریه در تداوم مبارزه با تروریسم تاکید نمود.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: وضعیت سوریه به دلیل دخالت‌های آمریکا پیچیده شده و ده‌ها گروه تروریستی تحت تاثیر این مداخلات، همچنان امنیت سوریه را تهدید می‌کنند.

وی تحریم‌های اقتصادی تحمیل شده توسط آمریکا بر کشور سوریه را اقدامی علیه ملت سوریه توصیف کرد و خواستار تلاش‌های نماینده ویژه دبیرکل و نیز معاون کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل برای رفع تحریم‌های اقتصادی علیه سوریه گردید.
گیر پترسون نیز در این دیدار به تشریح تلاش‌ها و برنامه‌های خود در کمک به حل بحران در سوریه پرداخت و دیدگاه‌های خود را در خصوص ادامه روند سیاسی این کشور و کمیته قانون اساسی تبیین کرد.

پترسون گفت که تلاش خواهد کرد تا تنش‌ها در سوریه کاهش یابد و اظهار امیدواری کرد تحولات جاری در فلسطین بر اوضاع سوریه تاثیر منفی نگذارد. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار