سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

مصوبه تلفیق برای هموارسازی مسیر اعطای تسهیلات به مشاغل خانگی

مصوبه تلفیق برای هموارسازی مسیر اعطای تسهیلات به مشاغل خانگی عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس گفت: با مصوبه مجلس راه اعطای تسهیلات به مشاغل خانگی هموار شد و از این پس صاحبان این گونه مشاغل به خاطر دریافت وام‌های خرد با مشکلاتی همچون ضامن مواجه نخواهند بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 16
کد خبر: ۲۱۳۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه رحمانی عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی  گفت: یکی از مشکلات مشاغل خانگی و خرد دریافت تسهیلات بود که شرط ضامن کار آنها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در این حوزه با مشکل مواجه می‌کرد.

 

وی افزود: این مسئله باعث شده بود تا مشاغل خانگی به‌ویژه در روستاها از رونق بیفتد و صاحبان این مشاغل که عمدتا خانم‌ها هستند نتوانند در حوزه کاری خود پیشرفتی داشته باشند.

 

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس اظهار داشت: با مصوبه مجلس صاحبان مشاغل خانگی و خرد برای دریافت تسهیلات دیگر نیازی به ضامن ندارند و پرداخت تسهیلات به این مشاغل تنها از طریق سفته و اعتبارسنجی حساب انجام می‌شود.

 

رحمانی خاطرنشان کرد: این مصوبه باعث می‌شود تا مشاغل خانگی به‌ویژه در روستاها رونق بیشتری پیدا کنند و ما شاهد تأثیر مستقیم رونق ایجادشده بر معیشت خانواده‌ها باشیم.

 

وی افزود: پیش از این صاحبان این مشاغل به خاطر نبود ضامن، به خاطر عدم تامین اعتبار با مشکل مواجه می‌شد و نمی‌توانستند فعالیت‌شان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ادامه دهد. اما در نتیجه این مصوبه و اجرای آن در طول اجرای برنامه هفتم راه برای ایجاد رونق در کسب و کارهای خانگی فراهم شده است.

 

 نمایندگان مجلس در جریان بررسی برنامه هفتم توسعه مصوب کردند که اعطای وام به مشاغل خانگی نیازی به ضامن نداشته باشد و تنها از طریق اعطای سفته و همچنین اعتبارسنجی حساب، صاحبان مشاغل خانگی بتوانند وام دریافت کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار