همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

امیر موسوی: آمریکای امروز همان آمریکای جنایتکار هیروشیما، فلوجه، موصل و افغانستان است

امیر موسوی: آمریکای امروز همان آمریکای جنایتکار هیروشیما، فلوجه، موصل و افغانستان است فرمانده کل ارتش با بیان اینکه مسیر مبارزات مردم فلسطین وارد مرحله نوینی شده، گفت: آمریکا امروز همان آمریکای هیروشیما، فلوجه، موصل، عراق و افغانستان و ... است البته به روز شده و وقیح تر و متکی به سازمانهای بی‌خاصیت بین‌المللی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 16
کد خبر: ۲۱۳۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر،  امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در مراسم گرامیداشت عملیات آزادسازی سوسنگرد طی سخنانی با اشاره جنگ غزه اظهار داشت: عملیات طوفان الاقصی دو وجهه دارد، اولا این عملیات یک عملیات بی سابقه و شگفتانه و برای صهیونیستها اتفاق غیرقابل ترمیم است و نقطه عطف راهبردی در روند مبارزات آزادی بخش مردم مظلوم فلسطین است.

 

موسوی ادامه داد: مسیر مبارزات مردم فلسطین برای نجات از ظلم رژیم صهیونیستی با این عملیات وارد مرحله نوینی شده و روند اضمحلال این رژیم را تسریع خواهد بخشید.

 

وی تصریح کرد: روی دیگر این حادثه، رسوایی و بی آبرویی مدعیان حقوق بشر و در راس آن آمریکای جنایتکار و سکوت کنندگان در مقابل جنایات این رژیم نحس است.

 

فرمانده کل ارتش اظهار داشت: ماهیت آمریکا که با بوق‌های رسانه‌ای میخواست چهره دیگری برای خود نشان دهد، یک بار دیگر برای دنیا روشن شد، این آمریکا همان آمریکای هیروشیما، فلوجه، موصل، عراق و افغانستان و ... است البته به روز شده و وقیح تر و متکی به سازمانهای بی‌خاصیت بین المللی است.

 

موسوی همچنین گفت: موضوع دیگر عادی‌ سازی با رژیم صهیونیستی بود با تلاش صهیونیستها داشت از موضوع اول جهان اسلام خارج می‌شد و میخواستند آن را موضوعی سیاسی جلوه دهند که با این جنایات چهره جنایتکار آن رژیم برای همه نمایان شد.

 

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: این حوادث نشان داد یک ملت برای رهایی خودش باید به خودش متکی باشد و حفظ و ارتقا قدرت و توان دفاعی لازمه حفظ منافع ملی و سربلندی و رهایی یک ملت و کشور است.

 

موسوی در ادامه تاکید کرد: پیروز این جنگ مردم مظلوم فلسطین هستند، این را هم تاریخ نشان داده هم وقایعی که دارد رخ می‌دهد و قطعا نماز در قدس را به چشم خواهیم دید.

 

وی افزود: این طور دیوانه وار عمل کردن، نشان دهنده رفتار رو به زوال است و اگر یک رژیمی آینده داشته باشد این چنین چهره بدتر از حیوانات از خود نشان نمی‌دهد.

 

فرمانده کل ارتش در ادامه با اشاره به عملیات آزادسازی سوسنگرد اظهار داشت: این عملیات در خطرناکترین و مهمترین معبر که به قلب خوزستان منتهی می‌شد صورت گرفت و اگر این عملیات انجام نمی‌شد سرنوشت جنگ قطعا جور دیگری رقم می‌خورد.

 

موسوی در پایان تصریح کرد: در این عملیات همه آنهایی که یک هدف داشتند و به عشق امام و انقلاب یک تفنگ به دست گرفت اعم از سپاهی و نیروهای مردمی و جهاد سازندگی و جنگهای نامنظم و ارتش در کنار هم حضور داشتند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار