ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

آذری‌جهرمی: لایحه حفظ حریم خصوصی افراد در فضای مجازی به دولت ارسال شد

وزیر ارتباطات از تهیه لایحه‌ای در دولت برای حفظ حقوق افراد و حریم خصوصی در فضای مجازی خبر داد و گفت: باید برخی مقررات پیشین حذف شود و حقوق افراد نیاز به چارچوب‌های قانونی دارد که کشور ما فاقد آن است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد جواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی درخصوص طرح این وزارتخانه برای تعیین چارچوبی برای فضای مجازی و اینکه آیا این طرح به معنای محدودیت محتوایی فضای مجازی خواهد بود یا خیر؟ گفت:‌ ما با کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این خصوص رایزنی کردیم و این موضوع در دستور کار کمیسیون فرهنگی مجلس قرار دارد.

 

وی افزود: چارجوب‌های قانونی مورد نیاز را در قالب 5 لایحه تهیه کرده‌ایم و الان یک لایحه آن در دولت آماده طرح است، 4 لایحه دیگر نیز در مراحل مقدماتی است که ما آن لوایح را با مجلس به اشتراک گذاشتیم. کمیسیون فرهنگی به آن رسیدگی می‌کند که به جمع‌بندی لازم برسد.

 

وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که آیا محتوا نیز محدودتر خواهد شد یا خیر؟ اظهار داشت: خیر محتوا محدود نمی‌شود، بحث، بحث چارچوب‌هاست و الان تجارت به فضای مجازی آمده و نیاز به مقررات دارد، حمل و نقل هم به فضای مجازی آمده و همه این‌ها نیاز به مقررات جدید دارند. باید برخی مقررات پیشین حذف شود و حقوق افراد در فضای مجازی و مسائل این چنین نیاز به چارچوب‌های قانونی دارد که کشور ما فاقد آن است.

 

آذری‌جهرمی ادامه داد: رسانه‌های ما در فضای مجازی نیاز به یک سری آزادی عمل‌هایی دارند که متناسب با شیوه سنتی با آن برخورد می‌شود، این چارچوب کلی فضای مجازی است ما در حدود مسائل حقوقی و زیرساختی فضای مجازی 5 لایحه با کمک مرکز پژوهش‌های مجلس و پژوهشگاه قضایی آماده کرده بودیم، یک طرح از این 5 طرح را که درخصوص حقوق افراد و حریم خصوصی است، به دولت ارسال کرده‌ایم که الان آماده طرح در دولت است.

منبع : تسنیم

ارسال نظر