واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است ماجرای مرموز شیوع سرطان در بین زنان گروهک منافقین زمان پیش ثبت‌نام انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی توضیحات قالیباف درباره اجرایی نشدن پرداخت کالابرگ الکترونیک هشدار جدی در مجلس: کاهش ۲۰۰ درصدی قدرت خرید مردم در ۵ سال

علت انفجار سکوی پرتاب ماهواره از زبان ربیعی

سخنگوی دولت ضمن رد اظهارات رسانه ها و مقامات غربی که علت انفجار در سایت سکوی پرتاب ماهواره را ناشی از خرابکاری و یا جاسوسی عنوان نموده‌اند، وقوع آن را صرفا ناشی از یک خلل فنی عنوان نموده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، توئیت معروف دونالد ترامپ و انتشار تصویری دال بر وقوع انفجاری در سایت سکوی پرتاب ماهواره در حوالی سمنان، با گمانه زنی‌های متعددی در طول روزهای اخیر همراه بوده است. ترامپ در آن توئیت نوشته بود: « دونالد ترامپ ادعا كرده كه آمریكا هیچ ارتباطی با گزارش های مربوط به پرتاب ناموفق ماهواره ایران ندارد و برای ایرانیان، بهترین آرزوها و آرزوی موفقیت را در تعیین آنچه واقعا در سایت سمنان رخ داده، کرده است.»

 

اظهارات ترامپ بر حواشی و شایعات پیرامون علل رخداد بیش از پیش افزود تا آن که سخنگوی دولت در جدیدترین اظهاراتش به واکاوی این مسئله پرداخته است.

 

«علی ربیعی» امروز دوشنبه درباره حادثه انفجار در سکوی پرتاب ماهواره که اخیرا رخ داد گفت: آنچه که در دولت مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد این بود که انفجار در سکو بوده و هنوز ماهواره‌ای به سکو منتقل نشده بود و در محل تست بوده و نه عملیات پرتاب.

 

 وی با بیان اینکه در میادین تست مانند میادین سمنان معمولاً این آزمایشات صورت می‌گیرد،گفت: در دنیا حوادثی شبیه به این زیاد رخ می دهد. حتی در کشورهای پیشرفته هم انفجارهای متعدد و مهیبی داشته ایم. خوشبختانه در این اتفاق از نظر جانی مشکلی نداشتیم کسی کشته نشده است.

 

 سخنگوی دولت اضافه کرد: علت این انفجار خطای فنی بوده  و کارشناسان در این موضوع اتفاق نظر دارند و خود آن هم کاملا مشخص است که چگونه رخ داده است.

 

 ربیعی با اشاره به جریانهای خبری که حول این انفجار شکل گرفت، اظهارداشت: یک جریان خبری درصدد القای این بود که قادر هستند در موسسات ما جاسوسی و خرابکاری کنند که هیچ کدام از کارشناسان ما بر روی آن صحه نمی گذارند و به نظر می رسد سوء استفاده برای قدرت نمایی است.

 

وی افزود:  ما نمی‌دانیم چطور رئیس جمهور آمریکا عکس می‌گذارد و توییت می‌زند و عکس ماهواره منتشر می‌کند و با ذوق زدگی با موضوع برخورد می کند این هم قابل فهم نیست شاید از بی سوژگی درباره ایران است که مطرح می‌کند. این امر کاملاً مشخص و معلوم است که بر اثر چه رخ داده و خوشبختانه دانش ما در این زمینه هر روز رو به توسعه و گسترش است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار