درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

آذری‌جهرمی: لایحه حفظ حریم خصوصی افراد در فضای مجازی به دولت ارسال شد

وزیر ارتباطات از تهیه لایحه‌ای در دولت برای حفظ حقوق افراد و حریم خصوصی در فضای مجازی خبر داد و گفت: باید برخی مقررات پیشین حذف شود و حقوق افراد نیاز به چارچوب‌های قانونی دارد که کشور ما فاقد آن است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد جواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی درخصوص طرح این وزارتخانه برای تعیین چارچوبی برای فضای مجازی و اینکه آیا این طرح به معنای محدودیت محتوایی فضای مجازی خواهد بود یا خیر؟ گفت:‌ ما با کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این خصوص رایزنی کردیم و این موضوع در دستور کار کمیسیون فرهنگی مجلس قرار دارد.

 

وی افزود: چارجوب‌های قانونی مورد نیاز را در قالب 5 لایحه تهیه کرده‌ایم و الان یک لایحه آن در دولت آماده طرح است، 4 لایحه دیگر نیز در مراحل مقدماتی است که ما آن لوایح را با مجلس به اشتراک گذاشتیم. کمیسیون فرهنگی به آن رسیدگی می‌کند که به جمع‌بندی لازم برسد.

 

وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که آیا محتوا نیز محدودتر خواهد شد یا خیر؟ اظهار داشت: خیر محتوا محدود نمی‌شود، بحث، بحث چارچوب‌هاست و الان تجارت به فضای مجازی آمده و نیاز به مقررات دارد، حمل و نقل هم به فضای مجازی آمده و همه این‌ها نیاز به مقررات جدید دارند. باید برخی مقررات پیشین حذف شود و حقوق افراد در فضای مجازی و مسائل این چنین نیاز به چارچوب‌های قانونی دارد که کشور ما فاقد آن است.

 

آذری‌جهرمی ادامه داد: رسانه‌های ما در فضای مجازی نیاز به یک سری آزادی عمل‌هایی دارند که متناسب با شیوه سنتی با آن برخورد می‌شود، این چارچوب کلی فضای مجازی است ما در حدود مسائل حقوقی و زیرساختی فضای مجازی 5 لایحه با کمک مرکز پژوهش‌های مجلس و پژوهشگاه قضایی آماده کرده بودیم، یک طرح از این 5 طرح را که درخصوص حقوق افراد و حریم خصوصی است، به دولت ارسال کرده‌ایم که الان آماده طرح در دولت است.

منبع : تسنیم

ارسال نظر