ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

هوش مصنوعی جایگزین ۴ میلیون شغل پردرآمد می‌شود

هوش مصنوعی جایگزین ۴ میلیون شغل پردرآمد می‌شود مطالعات بانک مرکزی کره جنوبی نشان داد هوش مصنوعی ممکن است طی دو دهه آینده، جایگزین چهار میلیون معادل ۱۴ درصد از مشاغل این کشور شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 17
کد خبر: ۲۱۳۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محققان بانک مرکزی کره جنوبی اعلام کردند که کارکنان درآمد بالاتر با سوابق تحصیلی بهتر، با تهدید بزرگتری روبرو هستند، زیرا هوش مصنوعی می‌تواند کار تحلیلی و شناختی آن‌ها را راحت‌تر انجام دهد. شیمی دان ها، پزشکان، وکلا، حسابداران و مدیران دارایی از جمله افرادی هستند که مشاغل آن‌ها در معرض بیشترین تهدید از سوی هوش مصنوعی قرار دارد، در حالی که افراد در زمینه‌های مذهبی، خدمات غذایی، تدریس و آوازخوانی، کمترین آسیب پذیری را دارند.

کره جنوبی در حال حاضر یکی از کشور‌هایی در جهان است که بالاترین نرخ استفاده از ربات‌ها را دارند، زیرا تلاش می‌کند پیامد‌های ناشی از سالمندی جمعیت خود را کاهش دهد. با این حال، این کشور در میان کشور‌هایی است که استفاده کمتری از هوش مصنوعی دارد.

مطالعات بانک مرکزی کره جنوبی این دیدگاه‌ها را تایید می‌کند که هوش مصنوعی، یک عامل تاثیرگذار بوده و باعث رونق بهره‌وری می‌شود و همچنین ممکن است مشاغل اداری را در سراسر جهان به خطر بیاندازد.

بانک آمریکایی گلدمن ساکس، امسال در گزارشی تخمین زد که ۳۰۰ میلیون شغل در سطح جهان در معرض تهدید از سوی هوش مصنوعی مولد مانند چت بات چت جی پی تی شرکت OpenAI قرار دارند، اما این فناوری ممکن است در نهایت تولید اقتصاد جهانی را طی یک دهه، هفت درصد افزایش دهد.

گزارش شرکت «مک کنزی اند کو» هم پیش‌بینی‌های مشابهی از تهدید هوش منصوعی برای کارکنان متخصص و در عین حال، تسریع بهره‌وری در سراسر جهان، مطرح کرده است.

طبق مطالعات بانک مرکزی کره جنوبی، هوش مصنوعی، تقاضا برای آموزش علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات (STEM) را به همراه با مهارت‌های بین فردی نرم‌تر مانند ارتباطات و کار تیمی، افزایش می‌دهد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، این تیم مطالعه خود را بر اساس روش‌های به کار گرفته شده توسط مایکل وب، اقتصاددان دانشگاه استنفورد، استوار کرد. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار