اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیون‌های خبرگان رهبری دوم آذرماه برگزار می‌شود

آخرین جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم، دوم آذرماه برگزار می شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ با اعلام دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، یازدهمین و آخرین جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری «دوره پنجم»، صبح پنجشنبه دوم آذرماه در دبیرخانه این مجلس در تهران تشکیل می گردد.

 

براساس تبصره 2 ماده 15 آیین نامه داخلی مجلس خبرگان رهبری در فاصله بین اجلاسیه های رسمی خبرگان، اعضای هیئت رئیسه، رؤسای کمیسیون‌ها و نیز نمایندگان منتخب هیئت رئیسه و کمیسیون‌ها گرد هم می آیند و در خصوص مسائل مهم مربوط به خبرگان، ایجاد هماهنگی و تنظیم عملکرد کمیسیون‌ها و نیز پیرامون اهم مسائل جاری کشور به بحث و تبادل نظر می پردازند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار