ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

کنعانی: حمله به بیمارستان‌ها ماهیت جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را آشکارتر کرد

کنعانی: حمله به بیمارستان‌ها ماهیت جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را آشکارتر کرد سخنگوی وزارت امور خارجه حمله به بیمارستان‌ها را با همه موازین حقوق بشری، حقوق بین‌الملل و کنوانسیون‌های ژنو در تعارض خواند و گفت که این حملات ماهیت جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را نزد جهانیان آشکارتر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، حملات رژیم صهیونیستی به غزه همچنان ادامه دارد. این رژیم در واکنش و به بهانه عملیات طوفان الاقصی اقدام به حملات گسترده به نوار غزه کرد. مساجد، بیمارستان‌ها، کلیساها و اماکن مسکونی از این حملات در امان نماندند.

 

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطینی از تاریخ ۷ اکتبر تاکنون حداقل ۱۱ هزار و ۵۰۰ فلسطینی از جمله بیش از ۷ هزار و ۸۰۰ زن و کودک به شهادت رسیده‌اند و بیش از ۲۹ هزار و ۲۰۰ نفر دیگر هم زخمی شده‌اند.

 

در همین خصوص ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) ۲۷ آبان ماه در شبکه اجتماعی ایکس درباره حملات رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌ها در غزه نوشت: بعد از شکست مقامات رژیم اسرائیل در اثبات ادعاهای دروغین خود در مورد بیمارستان شفا، ارتش این رژیم حملات خود را به دیگر بیمارستان‌های غزه از سر گرفت.

 

وی افزود: حمله به بیمارستان‌های اردن و اندونزی، جلوه دیگری از خوی تجاوزکارانه و وحشیگری رژیم را نشان داد.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: حمله به بیمارستان‌ها با همه موازین حقوق بشری، حقوق بین‌الملل و کنوانسیون‌های ژنو در تعارض است و ماهیت جنایتکارانه این رژیم را نزد جهانیان آشکارتر می‌کند.

 

«اشرف القدره»، سخنگوی وزارت بهداشت غزه روز جمعه در اظهاراتی گفته بود که اسرائیلی‌ها بیمارستان شفا را به پایگاهی برای عملیات‌هایشان تبدیل کرده‌اند. وی افزود: خودروهای نظامی ارتش اسرائیل از مجاورت این بیمارستان «تکان نخورده‌اند» و تعداد زیادی از نظامیان رژیم در حال جستجوی زیرزمین و طبقه همکف بیمارستان و همچنین بخش جراحی آن هستند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت غزه در بخش دیگری از اظهاراتش اعلام کرد در ۲ روز گذشته ۲۴ بیمار در این بیمارستان به دلیل قطعی برق ناشی از کمبود سوخت جانشان را از دست داده‌اند. اشرف القدره همچنین گزارش داد تجهیزات حیاتی پزشکی به دلیل قطع برق از کار افتاده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار