ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم

بررسی نحوه توزیع شیرخشک در کمیسیون اصل نود

بررسی نحوه توزیع شیرخشک در کمیسیون اصل نود جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس که با موضوع نظارت بر زنجیره تأمین شیرخشک و اجرای کامل سامانه ردیابی و رهگیری و کنترل اصالت دارو(TTAC) برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس که با موضوع نظارت بر زنجیره تأمین شیرخشک و اجرای کامل سامانه ردیابی و رهگیری و کنترل اصالت دارو(TTAC) بود، گفت: در این جلسه رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نماینده رئیس جمهور، رئیس ستاد غذا و دارو، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت و همچنین تولید کنندگان شیرخشک حضور داشتند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه تولیدکنندگان شیرخشک در این جلسه مشکلات خود را مطرح کردند و گزارشی نیز از سوی رئیس سازمان غذا و دارو ارائه شد، گفت: با توجه به آمارهای ارائه شده، تولید شیرخشک در کشور نسبت به سال‌های گذشته تغییری نداشته و به نظر می‌رسد، مشکل کار در عدم رصد زنجیره توزیع بوده است.

خضریان افزود: از سوی دیگر تأخیر در تخفیف ارز و ایجاد جو روانی و تقاضای القایی نیز در بروز مشکلات بیشتر، بی تأثیر نبوده است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس در ادامه با اشاره به گزارشی که از سوی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص سامانه تیتک ارائه شد، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو نیز در این خصوص گزارشی از اقدامات خود ارائه کرد.

خضریان با اشاره به جمع بندی صورت گرفته در این جلسه، عنوان کرد: در خصوص مشکلات حوزه شیرخشک مقرر شد سازمان غذا و دارو موضوع تخفیف ارزی تولیدکنندگان را پیگیری و اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهد، تولیدکنندگان نیز اقدام به شناسه گذاری کالاهای خود کرده و در کنار آن ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز از ظرفیت قانونی خود برای برخورد با کالاهای احتکار شده و از زنجیره خارج شده نیز اقدام کند.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در خصوص سامانه تیتک با توجه به طولانی شدن اجرای این سامانه مقرر شد سازمان غذا و دارو ظرف دو هفته آینده برنامه خود را برای اجرای کامل این سامانه به کمیسیون ارائه کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار