پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان

ورود بانک مرکزی به جبران ضرر دولت قبل به یک تولیدکننده لوازم خانگی

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اعلام بررسی شکایت یکی از شرکت‌های تولیدکننده لوازم خانگی از طرز کار سامانه «نیما» در سال ۹۷، تصریح کرد: مقرر شد سامانه مذکور در راستای ایمنی بستر تأمین ارز موردنیاز تولیدکنندگان مورد بازبینی و اصلاح قرار گیرد و بانک مرکزی نیز از طرق قانونی مقتضی ضرر وارده به این شرکت را جبران کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «علی خضریان» سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: به‌دنبال شکایت یکی از شرکت‌های تولیدکننده و فعال در زمینه لوازم خانگی از طرز کار سامانه «نیما» و متضرر شدن این شرکت از عدم نظارت مسئولان وقت بانک مرکزی در سال ۱۳۹۷، کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز این موضوع را در جلسه‌ای با حضور مدیران بانک مرکزی بررسی کرد.

وی افزود: با توجه به بروز مشکلات ایجاد شده برای تولیدکنندگان و گزارش مسئولان اجرایی، کوتاهی مسئولان وقت بانک مرکزی در عدم اعتبارسنجی صحیح ارائه‌دهندگان ارز و عدم ایفای نقش نظارتی بانک مرکزی بر اساس وظیفه ذاتی این نهاد برای کمیسیون محرز و مقرر شد به‌منظور جلوگیری از تکرار موارد مشابه و زیان تولیدکنندگان، عملکرد سامانه «نیما» مجدداً بررسی و ایرادات آن در راستای ایجاد بستری امن برای تأمین ارز موردنیاز تولیدکنندگان از محل ارز صادرات اصلاح شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس خاطرنشان کرد: همچنین در خصوص شکایت تولیدکننده خاص مقرر شد پیگیری قانونی از سوی بانک مرکزی به‌منظور جبران خسارت وارده به شاکی از طرق مقتضی دنبال و در اسرع وقت انجام شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار