وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

کره شمالی چندین ماهواره دیگر به فضا پرتاب می‌کند

کره شمالی چندین ماهواره دیگر به فضا پرتاب می‌کند کره شمالی اعلام کرد که چندین ماهواره دیگر را در آینده نزدیک به فضا پرتاب می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۴ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 22
کد خبر: ۲۱۴۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ کره شمالی قرار است چندین ماهواره دیگر را در آینده نزدیک به فضا پرتاب کند.

خبرگزاری مرکزی کره شمالی اعلام کرد که این کشور قصد دارد در آینده نزدیک چندین ماهواره شناسایی دیگر را به فضا پرتاب کند.

این گزارش پس از آن منتشر شد که کره شمالی در اوایل روز سه شنبه ماهواره جاسوسی Malligyong-۱ را در مدار قرار داد. به گزارش خبرگزاری مرکزی کره شمالی، «پرتاب چندین ماهواره شناسایی اضافی در آینده نزدیک» توانایی به دست آوردن اطلاعات در مناطق مجاور کره شمالی، در درجه اول در منطقه کره جنوبی را بهبود می‌بخشد.

علاوه بر این، در این گزارش آمده است که پرتاب این ماهواره شناسایی در چارچوب حق مشروع کره شمالی برای تقویت قابلیت‌های دفاع از خود است. این آژانس گزارش داد که به طور قابل توجهی به بهبود آمادگی رزمی نیرو‌های مسلح جمهوری در زمانی که دشمنان کره شمالی در منطقه "مانور‌های نظامی خطرناکی انجام می‌دهند" کمک خواهد کرد.

دو تلاش قبلی کره شمالی برای پرتاب یک ماهواره شناسایی، در ماه مه و اوت، ناموفق بود.

کره شمالی به‌تازگی اعلام کرده است که قصد دارد حدفاصل ۲۲ نوامبر و اول دسامبر، با استفاده از موشک بالستیک اقدام به پرتاب ماهواره کند؛ فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن در واکنش به این خبر گفت که سامانه‌های پدافند هوایی توکیو برای مقابله با هرگونه شرایط غیرقابل پیش‌بینی آمادگی دارند.

کیشیدا گفته است که سامانه‌های پدافندی ژاپن از جمله ناوشکن «آگیس» و موشک‌های پدافندی PAC-۳، در صورت بروز هرگونه «شرایط غیرمنتظره»، در حالت آماده‌باش قرار دارند.

با این حال، نخست وزیر ژاپن مدعی شده است که پرتاب ماهواره از جانب کره شمالی، ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه پیونگ‌یانگ است.

وی اضافه کرد: حتی اگر هدف (کره شمالی) پرتاب ماهواره با استفاده از فناوری موشک بالستیک باشد، ناقض مجموعه‌ای از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل خواهد بود. این مساله همچنین امنیت ملی را به شدت تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

به گفته نخست وزیر ژاپن، توکیو با همکاری آمریکا و همچنین در قالب مشارکت سه‌جانبه با حضور کره جنوبی، همچنان تدابیر لازم به منظور جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات را اتخاذ خواهد کرد.

کره شمالی پیش‌تر به گارد ساحلی ژاپن درباره برنامه‌اش جهت پرتاب یک ماهواره به فضا در فاصله ۲۲ نوامبر تا اول دسامبر، اطلاع‌رسانی کرد.

شین وون-سیک، وزیر دفاع کره جنوبی ۱۹ نوامبر گفت که کره شمالی برای شکست دادن سئول در حوزه پرتاب ماهواره، ظرف یک هفته یا تا پایان نوامبر نخستین ماهواره تجسسی خود را پرتاب خواهد کرد. پیش‌تر سئول اعلام کرده بود که ۳۰ نوامبر نخستین ماهواره نظامی خود را پرتاب خواهد کرد.

کره شمالی در ماه‌های مه و آگوست، دو تلاش ناموفق در پرتاب نخستین ماهواره تجسسی به فضا داشت. پیونگ‌یانگ در ماه اکتبر از سومین تلاش خود خبر داد، اما این اتفاق هنوز رخ نداده است. / تاس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار