وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

آیت الله رئیسی : برخی از تخلفات به پشتوانه قدرت و ثروت است

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه برخی تخلفات به پشتوانه قدرت و ثروت انجام می‌شود، گفت: نباید اجازه دهیم به پشتوانه قدرت و ثروت قانون ضعیف شده و فقط برای ضعفا اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز در شورای بیت‌المال با بیان اینکه شورا با هم‌اندیشی و هم‌فکری کار کنند، اظهار کرد: با این کار اعتماد حفظ می‌شود..

 

رئیس قوه قضائیه بیان کرد: در سنوات گذشته افرادی از وظیفه خود غفلت کرده و موجب خسارت‌هایی شده است که همچنان خسارت ناشی از آن‌ها بر دوش ملت و نظام است.

 

وی با اشاره به اینکه افرادی که کوتاهی کردند باید سخنگوی وظیفه ترک شده خود باشند، افزود: کسانی که در وظیفه خود قصور کردند باید پاسخگوی آن باشند و اتفاقات رخ داده نتیجه قصور روی داده در سنوات گذشته است.

 

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه در مورد پرداخت هزینه دادرسی نیز سوال شد و آن این است که هزینه دادرسی باید پرداخت شود، عنوان کرد: عدم پرداخت آن در واقع تعدی به حقوق بیت‌المال است و عدم پرداخت آن نباید موجب اطاله دادرسی شود و این هزینه قانونا باید پرداخت شود.

 

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه نباید رسیدگی به ادعا و شکایت و تخلف و تعرضی که به اراضی شده به تاخیر بیافتد، افزود: البته نباید دستگاهی به بهانه اینکه پول شکایت نداشته اجازه بدهد به بیت‌المال تعرض شود، یعنی چون هزینه دادرسی ندارد اجازه دهد به حقوق بیت‌المال تعرض شود.

 

وی با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی، منابع طبیعی وظیفه دارد و نباید اجازه بدهند پس از این به بیت‌المال تعرض شود، گفت: باید جمعی از این جلسه با حضور نماینده وزیر و مسؤولان قضایی کار گروهی را تشکیل و موضوع در یک زمان روشن بررسی و رسیدگی شود.

 

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه آب، خاک، هوا و محیط زیست جزو حقوق مردم است، تصریح کرد: کسی نباید به منابع طبیعی دست‌درازی کند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه قصور و تقصیر در هر زمانی قابل تعقیب است، اضافه کرد: مدیریت جامعه باید بداند در همه مقاطع باید پاسخگو باشد.

 

وی با بیان اینکه اقدامی باید انجام شود که دیگر شاهد تضییع حقوق بیت‌المال نباشیم، عنوان کرد: ما نسبت به گذشته فکر می‌کنیم که چه اتفاقی افتاده در حالی که هنوز هم شبانه‌روز شاهد معضلات هستیم و هر شب دیواری بالا می‌آید.

 

آیت‌الله رئیسی تاکید کرد: باید کارگروهی برای رسیدگی به موضوع تعدی به اراضی و زمین‌خواری تشکیل شود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه برخی تخلفات به پشتوانه قدرت و ثروت انجام می‌شود، ادامه داد: نباید اجازه دهیم به پشتوانه قدرت و ثروت قانون ضعیف شده و فقط برای ضعفا اجرایی شود.

 

وی خواستار اجرای طرح دارای پشتوانه قانونی در گاوازنگ زنجان شد و گفت: ارائه طرح باید با بررسی همه جوانب انجام شود.
آیت‌الله رئیسی طرح‌های گردشگری را برای توسعه هر استانی مهم دانست و افزود: طرح اجرایی باید جامعیت لازم را داشته باشد و در مدت یک ماه آینده باید مشکلات طرح بررسی و حل شود.

منبع :فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار