چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

افزایش آمار شهدای غزه به ۱۴ هزار و ۵۳۲ نفر

افزایش آمار شهدای غزه به ۱۴ هزار و ۵۳۲ نفر منابع فلسطینی از افزایش آمار شهدای تجاوزات مستمر ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی و مدارس محل اسکان آوارگان به ۱۴ هزار و ۵۳۲ نفر نفر خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 22
کد خبر: ۲۱۴۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که آمار شهدای تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به ۱۴ هزار و ۵۳۲ نفر رسیده است که بیش از ۶ هزار نفر از آن‌ها کودک و چهار هزار نفر دیگر زن هستند که معنایش این است که ۶۹ درصد شهدای تجاوزات اشغالگران، کودک و زن هستند.

بر اساس این گزارش، آمار مجروحان به بیش از ۳۵ هزار نفر رسیده است که بیش از ۷۵ درصد آن‌ها زنان و کودکان هستند.

بر اساس این گزارش، آوارگان هم از یک میلیون و پانصد هزار نفر فراتر رفته اند که بیشتر آن‌ها در مدارس آنروا متعلق به سازمان ملل اسکان یافته اند، اما این اماکن هم از حملات مستمر صهیونیست‌ها در امان نمانده اند و تاکنون شمار زیادی در این حملات به خاک و خون کشیده شده اند.

این گزارش از تخریب جزئی ۲۳۳ هزار واحد مسکونی و ویرانی کامل ۴۵ هزار واحد مسکونی، هدف قرار گرفتن ۲۶۶ مدرسه که ۶۷ مدرسه به طور کامل از مدار خدمت رسانی خارج شده است، ۱۰۲ نهاد دولتی هدف قرار گرفته و به شکل گسترده‌ای آسیب دیده است. ۸۵ مسجد هم به طور کامل در حملات مستمر جنگنده‌های رژیم صهیونیستی تخریب شده است. همچنین خسارت‌های زیادی به سه کلیسا در این حملات وارد شده است.

دفتر اطلاع رسانی دولتی اعلام کرد که بر اساس اطلاع رسانی شهروندان، هفت هزار نفر در زیر آوار بمباران هستند.

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی طی روز‌هایی که از تجاوزاتش به نوار غزه می‌گذرد، ۱۳۸۴ مورد کشتار و جنایت دسته جمعی علیه مردم بی دفاع غزه مرتکب شده است. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار