حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

معلولیت ۱۶۰۰ نظامی اسرائیلی از ابتدای طوفان‌الاصی تاکنون

رژیم صهیونیستی در گزارشی اعتراف کرد که از آغاز جنگ در غزه (هفتم اکتبر)، ۱۶۰۰ نظامی دچار معلولیت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 23
کد خبر: ۲۱۵۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر. مرکز اطلاع رسانی فلسطین شامگاه چهارشنبه به نقل از منابع عبری اعلام کرد رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از رییس انجمن معلولان ارتش این رژیم اعلام کرد که از هفتم اکتبر (آغاز جنگ در غزه) تاکنون ۱۶۰۰ نظامی اسرائیلی به عنوان معلول جنگی معرفی شدند که ۴۰۰ نفر از آن‌ها همچنان در بیمارستان‌ها تحت درمان هستند.

 

بر پایه این گزارش، رادیو ارتش اشغالگران با اذعان به شمار بالای نظامیان دچار معلولیت و آسیب‌های جسمی فاش ساخت که تمامی این افراد آسیب جسمی دیدند و پس از جنگ با هزاران نفر که دچار مشکلات روحی و روانی شدند، مواجه خواهیم بود.

 

طبق اعلام منابع فلسطینی به نقل از منابع عبری، اسرائیل تا روز ۴۵ (دوشنبه ۲۰ نوامبر- ۲۹ آبان)، بیش از ۱۵۰۰ کشته و ۳۴۰۰ مجروح داده است.

 

طی چند روز گذشته با تشدید نبردها بین صهیونیست‌ها با نیروهای مقاومت در تعدادی از محورهای جنگی، تعداد کشته‌های ارتش رژیم صهیونیستی افزایش یافته است.

 

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» پیش‌تر در گزارشی نوشته بود: علت اصلی مرگ سربازان هدف قرارگرفتن مستقیم یا در اثر اصابت ترکش و موشک ضد زره در جریان درگیری با نیروهای فلسطینی بوده است.

 

در بخش پایانی این گزارش آمده است: برآوردها نشان می‌دهد که ارتش اسرائیل در صورت گسترش وتداوم عملیات زمینی خود در غزه، حدود ۴۰۰ سرباز دیگر را از دست خواهد داد.

 

«ابوعبیده»، سخنگوی گردان‌های القسام پیش‌تر تصریح کرده بود که علاوه بر تلفات میدانی صهیونیست‌ها، ۵۰ اسیر صهیونیست در بمباران نوار غزه توسط خود رژیم اشغالگر به هلاکت رسیده‌اند.

 

«اسماعیل هنیه»، رییس دفتر سیاسی حماس نیز در این باره تاکید کرده بود که طبق اطلاعات و مشاهدات میدانی نیروهای القسام، تلفات در صفوف اشغالگران بسیار بیشتر از آن چیزی است که تل‌آویو اعلام می‌کند؛ آمار واقعی همه را شوکه خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار