پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

معلولیت ۱۶۰۰ نظامی اسرائیلی از ابتدای طوفان‌الاصی تاکنون

معلولیت ۱۶۰۰ نظامی اسرائیلی از ابتدای طوفان‌الاصی تاکنون رژیم صهیونیستی در گزارشی اعتراف کرد که از آغاز جنگ در غزه (هفتم اکتبر)، ۱۶۰۰ نظامی دچار معلولیت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 23
کد خبر: ۲۱۵۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر. مرکز اطلاع رسانی فلسطین شامگاه چهارشنبه به نقل از منابع عبری اعلام کرد رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از رییس انجمن معلولان ارتش این رژیم اعلام کرد که از هفتم اکتبر (آغاز جنگ در غزه) تاکنون ۱۶۰۰ نظامی اسرائیلی به عنوان معلول جنگی معرفی شدند که ۴۰۰ نفر از آن‌ها همچنان در بیمارستان‌ها تحت درمان هستند.

 

بر پایه این گزارش، رادیو ارتش اشغالگران با اذعان به شمار بالای نظامیان دچار معلولیت و آسیب‌های جسمی فاش ساخت که تمامی این افراد آسیب جسمی دیدند و پس از جنگ با هزاران نفر که دچار مشکلات روحی و روانی شدند، مواجه خواهیم بود.

 

طبق اعلام منابع فلسطینی به نقل از منابع عبری، اسرائیل تا روز ۴۵ (دوشنبه ۲۰ نوامبر- ۲۹ آبان)، بیش از ۱۵۰۰ کشته و ۳۴۰۰ مجروح داده است.

 

طی چند روز گذشته با تشدید نبردها بین صهیونیست‌ها با نیروهای مقاومت در تعدادی از محورهای جنگی، تعداد کشته‌های ارتش رژیم صهیونیستی افزایش یافته است.

 

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» پیش‌تر در گزارشی نوشته بود: علت اصلی مرگ سربازان هدف قرارگرفتن مستقیم یا در اثر اصابت ترکش و موشک ضد زره در جریان درگیری با نیروهای فلسطینی بوده است.

 

در بخش پایانی این گزارش آمده است: برآوردها نشان می‌دهد که ارتش اسرائیل در صورت گسترش وتداوم عملیات زمینی خود در غزه، حدود ۴۰۰ سرباز دیگر را از دست خواهد داد.

 

«ابوعبیده»، سخنگوی گردان‌های القسام پیش‌تر تصریح کرده بود که علاوه بر تلفات میدانی صهیونیست‌ها، ۵۰ اسیر صهیونیست در بمباران نوار غزه توسط خود رژیم اشغالگر به هلاکت رسیده‌اند.

 

«اسماعیل هنیه»، رییس دفتر سیاسی حماس نیز در این باره تاکید کرده بود که طبق اطلاعات و مشاهدات میدانی نیروهای القسام، تلفات در صفوف اشغالگران بسیار بیشتر از آن چیزی است که تل‌آویو اعلام می‌کند؛ آمار واقعی همه را شوکه خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار