عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت

حمله راکتی به پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه

حمله راکتی به پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه یک منبع میدانی خبر داد که پایگاه نظامیان آمریکا در میدان نفتی «کونیکو» در شرق سوریه، با چهار راکت هدف قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 23
کد خبر: ۲۱۵۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از یک منبع میدانی خبر داد که پایگاه نظامیان آمریکا در استان دیرالزور واقع در شرق سوریه هدف حمله قرار گرفته است.

 

این منبع گفت: این پایگاه که در میدان نفتی «کونیکو» در دیرالزور قرار دارد، با چهار راکت هدف قرار گرفته است.

 

پیش از این نیز، رسانه‌های محلی بامداد یکشنبه از وقوع حملات پی در پی علیه پایگاه‌های نظامیان آمریکا در شرق سوریه خبر دادند و گفتند که چند راکت به سمت پایگاه واشنگتن در کونیکو شلیک شده است.

 

ساعاتی بعد نیز، محل استقرار اشغالگران آمریکایی در پایگاه «التنف» در شرق سوریه با هواپیماهای بدون سرنشین هدف حمله قرار گرفته است.

 

یک مقام آمریکایی به تازگی از مجروح شدن نظامیان آمریکایی در حمله روز دوشنبه هفته جاری نیروهای مقاومت به پایگاه نیروهای آمریکایی در عراق خبر داد.

 

این مقام آمریکایی افزود: «نیروهای ما روز گذشته در پایگاه عین الاسد در عراق مورد حمله موشکی قرار گرفتند که طی آن 10 نفر از نظامیان مجروح شدند».

 

از ابتدای آغاز جنگ در غزه مقاومت عراق نیز بارها پایگاه عین الاسد در غرب عراق و حریر در شمال عراق را هدف قرار داده است. «ابو آلاء الولائی» دبیرکل گروه مقاومت «کتائب سید الشهداء» عراق تأکید کرد، تا زمانی که حملات رژیم اسرائیل به غزه ادامه دارد، این حملات نیز متوقف نخواهد شد و این در حالی است که منابع عراقی از فشار شدید دولت واشنگتن به بغداد برای توقف این حملات خبر می‌دهند.

 

رسانه‌های آمریکا پیشتر گزارش داده‌ بودند که از زمان عملیات جنبش مقاومت فلسطین موسوم به «طوفان‌الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی بیش از ۶۰ نفر از نیروهای آمریکایی بر اثر این حملات زخمی شده‌اند. برخی از این نظامیان دچار ضربه مغزی خفیف شده‌اند.

 

آمریکا مهمترین حامی رژیم صهیونیستی در تجاوز همه جانبه صهیونیست‌ها به نوار غزه به شمار می‌آید. نهادهای بین‌المللی اعلام کرده‌اند حجم ویرانی‌ها و کشته شدگان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه در قالب کلمات قابل توصیف نیست./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار