گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تصویربرداری ماهواره نظامی کره شمالی از مراکز نظامی آمریکا

رسانه‌های دولتی کره شمالی اعلام کردند که ماهواره نظامی این کشور توانسته عکس‌هایی از مراکز نظامی آمریکا در نقاط مختلف کره جنوبی ثبت کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های دولتی کره شمالی اعلام کردند که ماهواره نظامی و شناسایی این کشور که اخیراً به فضا پرتاب شد، تصاویری را از مناطق مختلف کره جنوبی ارسال کرده است.

 

این تصاویر شامل شهر سئول پایتخت کره جنوبی و همچنین مناطق موکپو، گونسان، پیونگ تاک و اوسان است که میزبان پایگاه‌های نظامی آمریکا هستند. این تصاویر در جریان دیدار کیم جونگ اون رهبر این کشور از آژانس فضایی کره شمالی به او نشان داده شده است.

 

پیونگ تاک محل استقرار کمپ هامفریس ارتش ایالات متحده، بزرگترین تأسیسات نظامی خارجی آمریکا در جهان است. پایگاه هوایی اوسان مقر فرماندهی نیروی هوایی کره جنوبی و بخشی از نیروی هوایی آمریکا در خاک کره جنوبی است.

 

خبرگزاری مرکزی رسمی کره شمالی اعلام کرد که تصاویری که رهبر کره شمالی در جریان بازدید از مرکز کنترل اداره ملی فناوری هوافضا (NATA) در پیونگ یانگ به او نشان داده شد بین ساعت ۱۰:۱۵ تا ۱۰:۲۷ صبح جمعه گرفته شده است.

 

پیشتر هم رسانه‌های دولتی کره شمالی گفتند که رهبر این کشور تصاویری که ماهواره این کشور از تاسیسات نظامی آمریکا در گوام را مشاهده کرده است.

 

پرتاب موفقیت‌آمیز این ماهواره شناسایی نظامی روز سه‌شنبه رخ داد ولی برخی از کارشناسان نسبت به صحت و دقت اطلاعات جمع‌آوری شده توسط این ماهواره ابراز تردید کرده‌اند.

 

دیپلمات‌های ارشد ژاپن، کره جنوبی و ایالات متحده پرتاب ماهواره جاسوسی کره شمالی را به شدت محکوم و ادعا کردند برای پرتاب این ماهواره از فناوری موشک‌های بالستیک استفاده شده که استفاده از آن برای کره شمالی طبق قطعنامه‌های سازمان ملل ممنوع است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار