کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

مخبر خطاب به روسای فرهنگستان‌ها: همکاری علمی ایران با سایر کشورها تقویت شود

معاون اول رئیس‌جمهور،‌ گفت: همواره در ملاقات با سران دیگر کشورها، آن‌ها علاقمند به بهره گیری از ظرفیت‌های علمی و فناوری دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان هستند. به همین دلیل، ضرورت دارد فرهنگستان ها، زمینه‌های همکاری های علمی ایران با سایر کشورها تقویت شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه هیات امنای مشترک فرهنگستان‌های جمهوری اسلامی ایران به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

 

محمد مخبر در این جلسه بر ضرورت پیوند، نزدیکی، ارتباط و تعامل گسترده دولت و فرهنگستان‌ها تاکید کرد و افزود: فرهنگستان‌ها به عنوان کانون‌های تشخیص و حل مسئله، در سالیان گذشته از وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی که دارای مسائل و مشکلاتی هستند دور افتاده‌اند. در این راستا روسای سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه، باید ضمن آسیب شناسی و ایجاد و طراحی یک برنامه جدید در تنظیم بودجه سالیانه کشور برای فرهنگستان‌ها، به اصلاح روابط دولت و این مراکز علمی کشور و نقش بزرگ آنان در تصمیم سازی ها نیز کمک کنند.

 

معاون اول رئیس جمهور در این جلسه که روسای فرهنگستان‌های جمهوری اسلامی ایران، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، روسای سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه، معاون حقوقی رئیس جمهوری و همچنین برخی از اعضای هیئت امنای فرهنگستان‌ها حضور داشتند، تصریح کرد: عدم استفاده و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بسیار بزرگ علمی فرهنگستان‌ها اجحافی بزرگ به آینده کشور است.

 

مخبر با اشاره به تاکید مقام های ارشد کشورهای خارجی درملاقات‌های دوجانبه و چند جانبه درخصوص تقویت دیپلماسی علمی و لزوم تعامل های دانشگاهی و تبادل اساتید و دانشجویان، افزود: همواره در این ملاقات ها سران دیگر کشور ها علاقمند به بهره گیری از ظرفیت های علمی و فناوری دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان جمهوری اسلامی هستند که ضرورت دارد فرهنگستان ها در این زمینه ورود کنند تا زمینه های همکاری های علمی ایران با سایر کشورها تقویت شود.

 

معاون اول رئیس جمهور همچنین به سرعت روز افزون و چشمگیر تحولات علمی و پیشرفت‌های فناوری در دنیا اشاره و تاکید کرد: فرهنگستان‌ها باید با تشکیل کانونی ضمن رصد پیشرفت های فناوری های روز بویژه در حوزه فناوری اطلاعات و بسترهای اینترنتی، پیش بینی ها، هشدارها و برنامه‌های لازم برای تطبیق دستگاه‌های حاکمیتی و وزارتخانه‌ها با این تحولات روز دنیا را در اختیار آنان قرار دهند.

 

گفتنی است در این جلسه گزارش حسابرسی و صورت‌های مالی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ فرهنگستان‌های جمهوری اسلامی ایران بر اساس اظهار نظرهای موسسه‌های حسابرسی در خصوص صورت وضعیت مالی، تغییرات در وضعیت مالی و مقایسه بودجه با عملکرد آن‌ها ارایه شد.

 

در ادامه این جلسه نیز روسای فرهنگستان‌های علوم، علوم پزشکی، هنر و زبان و ادبیات فارسی به تشریح عملکرد خود در بخش‌های مختلف از جمله اهداف فرهنگستان‌ها، گروه ها و کارگروه‌های علمی، فعالیت‌های انجام شده در سه سال گذشته، ارائه بیانیه های راهبردی و سیاستی در موضوعات مختلف کلان کشور به وزارتخانه ها، دستگاهای دولتی و مراکز اداری و اجرایی، تجلیل از دانشمندان و نخبگان، فعالیت‌های بین‌المللی و روابط بین‌الملل فرهنگستان‌ها، برگزاری همایش‌ها، محصولات تولید شده علمی و هنری، طرح‌های پژوهشی و انتشار کتب و مجلات مختلف علمی پرداختند.

 

در ادامه روسای فرهنگستان‌ها پیشنهادات و درخواست‌های خود را در خصوص تخصیص اعتبارات لازم حل مشکلات استخدامی و نیروی انسانی، توجه به فرهنگ ایرانی اسلامی و جذب نیروهای متخصص و متعهد، افزایش ارتباطات فرهنگستان‌ها و وزارتخانه‌ها، بهره‌گیری از نظرات علمی دانشمندان فرهنگستان‌ها و لزوم ایجاد طراحی نوین در پیوند دولت و بدنه علمی کشور مطرح کردند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار