ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵
سخنگوی قوه قضائیه:

ماجرای برادران صدرالساداتی به زودی مشخص می‌شود

ماجرای برادران صدرالساداتی به زودی مشخص می‌شود سخنگوی قوه قضائیه گفت که به زودی ماجرای برادران صدرالساداتی مشخص می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین اسماعیلی درباره آخرین وضعیت پرونده پوری حسینی رئیس سابق سازمان خصوصی سازی و هاشم یکه‌زارع مدیرعامل ایران خودرو و اینکه آیا قرار بازداشت این افراد به وثیقه تبدیل شده است یا خیر گفت: این افراد کماکان در بازداشت به سر می‌برند و باید دید در ادامه تحقیقات، چه مسائل و تصمیماتی پیش می‌آید.

 

سخنگوی قوه‌ قضائیه در پاسخ به سوال دیگری درباره آخرین وضعیت برادران صدرالساداتی گفت: همان‌طور که اعلام شده، بازداشت نشده‌اند و بقیه ماجرا به زودی مشخص می‌شود.

 

روز گذشته (پنجشنبه) 14 شهریور بود که اخبار مبنی بر مفقود شدن برادران صدرالساداتی مطرح شد و برخی افراد در فضای مجازی از احتمال بازداشت آنها خبر دادند اما دادسرای ویژه روحانیت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نظر به انتشار خبر بازداشت روح الله صدر الساداتی و برادرانش در فضای مجازی به اطلاع می‌ رساند هیچگونه اقدام قضایی در خصوص بازداشت مشارالهیم ازسوی دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت صورت نگرفته است.

 

درباره احتمال ربوده شدن این افراد نیز یک منبع مطلع پیشتر به تسنیم گفته است: احتمال ربایش برادران صدرالساداتی که از روز چهارشنبه مفقود شده اند، منتفی بوده و ارزیابی نهادهای ذیربط بر اختفای اختیاری و هدفمند آنان به عنوان گزینه اصلی قابل پیگیری تاکید دارد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار