اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

اسرائیل باز دیگر آتش‌بس در غزه را نقض کرد

اسرائیل باز دیگر آتش‌بس در غزه را نقض کرد خبرگزاری وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین (وفا) خبر داد نیروهای رژیم اسرائیل بار دیگر با نقض آتش‌بس در نوار غزه 7 فلسطینی را هدف حمله قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری تشکیلات خودگردان فلسطین (وفا)، ظهر امروز (یکشنبه)، خبر داد در سومین روز آتش‌بس در نوار غزه، نظامیان اسرائیلی به ۷ شهروند فلسطینی تیراندازی کرده‌اند.

 

خبرنگار وفا در این باره گزارش داد گروهی از فلسطینیان که برای بررسی وضعیت خانه خود به اطراف بیمارستان اندونزی در منطقه «بیت لاهیا» (شمال نوار غزه) رفته بودند، مورد حمله نیروهای اسرائیلی قرار گرفتند. ۳ فلسطینی در پی این تیراندازی مجروح شده‌اند.

 

وفا اضافه کرد یک تک‌تیرانداز اسرائیلی نیز گروهی دیگر از فلسطینیان را که برای بررسی اوضاع خانه خود به منطقه‌ای در نزدیکی بیمارستان قدس در منطقه «تل الهوی» (غرب شهر غزه) رهسپار شده بودند، هدف قرار داده است. طبق این گزارش، در این تیراندازی نیز ۴ فلسطینی مجروح شده‌اند.

 

خبرگزاری تشکیلات خودگردان می‌گوید نیروهای اسرائیلی بعد از اعلام آتش‌بس به ۱.۷ میلیون آواره فلسطینی که در زمان جنگ به جنوب غزه پناه برده بودند، نه اجازه رفتن به خانه‌هایشان را می‌دهد و نه اجازه می‌دهد در زیر آوارها به دنبال اعضای مفقود‌شده خانواده‌هایشان باشند؛ خانه‌هایی که اکثر آن‌ها در جریان جنگ در شمال یا مرکز نوار غزه یا به طور کامل یا به طور جزئی ویران شده‌اند.

 

این اولین بار نیست که در جریان آتش‌بس، نیروهای اسرائیلی به سوی فلسطینیان آتش‌ می‌گشایند. نیروهای اسرائیلی در روز نخست اجرای آتش‌بس نیز به تعدادی از فلسطینیان تیراندازی کردند که در پی آن ۲ فلسطینی شهید و تعدادی دیگر مجروح شدند. این افراد در تلاش برای بازگشت به خانه‌هایشان در شمال نوار غزه بودند.

 

آتش‌بس انسانی در نوار غزه از ساعت ۷ صبح روز جمعه به وقت محلی (سوم آذر) وارد فاز اجرایی شده است. این آتش‌بس به مدت ۴ روز ادامه خواهد داشت.

 

این آتش‌بس به منظور ارسال کمک‌های امدادی به نوار غزه و مبادله اسرا اجرا شده است. تاکنون دو مرحله از تبادل اسرا با کمک نیروهای صلیب سرخ اجرا شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار