گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

درخواست آمریکا از انگلیس در مورد داعشی‌ها

اسپر روز جمعه اعلام کرد حدود ۲۰۰۰ جنگجوی خارجی که اغلب اروپایی هستند در زندان‌های موقت شمال شرق سوریه نگهداری می‌شوند که این مسئله می‌تواند موجب افزایش به‌خطر افتادن امنیت شکننده این منطقه شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسپر روز جمعه اعلام کرد حدود ۲۰۰۰ جنگجوی خارجی که اغلب اروپایی هستند در زندان‌های موقت شمال شرق سوریه نگهداری می‌شوند که این مسئله می‌تواند موجب افزایش به‌خطر افتادن امنیت شکننده این منطقه شود.

 

 اسپر گفت: «این وضعیت غیرقابل دفاع است. این [وضع] تا چه زمان قرار است ادامه پیدا کند؟ نظر ما این است که آن‌ها باید بازگردانده شوند و به‌طور مناسب با آن‌ها برخورد شود... در غیر این صورت خطری برای منطقه محسوب می‌شوند».

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نیز ماه گذشته تهدید کرد «جنگویان داعشی را به کشورهایی که از آن‌ها آمده‌اند رها خواهیم کرد که آلمان، فرانسه و جاهای دیگر را شامل می‌شود».

 

طبق تخمین‌ها حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ جنگجوی داعشی انگلیسی همچنان در سوریه هستند اما لندن تمایلی به بازگرداندن آن‌ها ندارد و شماری از آن‌ها نیز به‌کلی سلب تابعیت شده اند.

 

به‌طور کلی از زمان ظهور داعش تا شکست آن، حدود ۸۵۰ بریتانیایی با سوریه و عراق به آن ملحق شدند. طبق تخمین‌ها، چیزی حدود یک‌سوم این افراد کشته شده‌اند، حدود یک‌سوم به بریتانیا بازگشته‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر