وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم فیلم / رژه دریایی سپاه با ۳۰۰۰ فروند شناور در خلیج فارس

واکنش سردار جلالی به رد رشوه آمریکایی ها از سوی ناخدای «آدریان دریا»

سردار غلامرضا جلالی با اشاره به رد رشوه میلیونی آمریکایی‌ها از سوی ناخدای کشتی آدریان دریا، گفت: آمریکایی که برای برخی غرب‌زده‌ها اوج اخلاق و تمدن بشری است از هیچ اقدام غیراخلاقی برای تضییع حقوق ملت آزاده ایران دریغ نمی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به رد رشوه میلیون آمریکایی‌ها از سوی ناخدای کشتی آدریان دریا، گفت: چه طور وقتی ناخدای هندی‌تبار بین عزت و پول، عزت را انتخاب می کند برخی در ایران نسخه مصالحه و تسلیم در برابر آمریکا برای ملتی می‌پیچند که هزاران شهید برای استقلالش هدیه کرده است.


سردار غلامرضا جلالی با اشاره به رد رشوه میلیونی آمریکایی‌ها از سوی ناخدای کشتی آدریان دریا، گفت: آمریکایی که برای برخی غرب‌زده‌ها اوج اخلاق و تمدن بشری است از هیچ اقدام غیراخلاقی برای تضییع حقوق ملت آزاده ایران دریغ نمی کند.

 

وی افزود: چه طور وقتی ناخدای هندی‌تبار بین عزت و پول، عزت را انتخاب می کند برخی در ایران نسخه مصالحه و تسلیم در برابر آمریکا برای ملتی می‌پیچند که هزاران شهید برای استقلالش هدیه کرده است.

 

سردار جلالی با تاکید بر اینکه دوران قلدری آمریکا و دزدی دریایی به سر آمده است؛ خاطرنشان کرد: زور آمریکا آنقدرها هم که در گوش ما خوانده‌اند پرزور نیست که اگر بود امروز آدریان دریا بیخ گوش فلسطین اشغالی پرسه نمی‌زد.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه مقاومت همراه با دیپلماسی عزت مندانه در برابر دشمن راهبرد اصلی کشور است، گفت: توجه به مکر مکرون، بی توجهی به اینستکس قلابی، حذف تحریم ها یا بخش مهم آن بعنوان پیش شرط مذاکره و پاسخ به اقدامات آمریکا از نکات مهمی است که باید در دستور کار باشد.

 

سردار جلالی با تاکید بر اینکه آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و نباید اسیر توطئه‌هایی شویم که سعی دارند ایران را از مسیر خروج تدریجی از برجام منحرف سازند، افزود: باید مراقب عطرهای فرانسوی باشیم که قرار است بوی تعفن جنایات آمریکا را کتمان کند.

 

منبع: فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر