جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

موج‌سواری شارلاتانسیم رسانه‌ای ضدانقلاب از داغ یک خانواده

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور طی یادداشتی تاکید کرد: ماجرای خودسوزی سحرخدایاری برای همه ما تلخ بود. تلخ تر از همه موج سواری شارلاتانسیم رسانه‌ای ضدانقلاب از داغ یک خانواده عزادار که خود را فدایی ولایت می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور یادداشتی درباره «موج سواری شارلاتانسیم رسانه‌ای ضدانقلاب از داغ یک خانواده» نوشت.

 

متن کامل این یادداشت بدین شرح است:

ماجرای خودسوزی سحرخدایاری معروف به دخترآبی برای همه ما تلخ بود. تلخ تر از همه موج سواری شارلاتانسیم رسانه‌ای ضدانقلاب از داغ یک خانواده عزادار که خود را فدایی ولایت می‌دانند!


اساسا یکی از اصول جنگ شناختی مو‌ج‌سواری رسانه‌ای بر روی دوقطبی‌های کاذب است. در داستان تلخ دختر آبی این موج سواری به حد اعلی خود رسید.


متاسفانه برخی در داخل یک دوقطبی کاذب موافق و مخالف ورود زنان به ورزشگاه ایجاد کردند و اصل مطالبات زنان در کشور فراموش شده است. مطالباتی همچون تکریم اجتماعی، ازدواج بهنگام، اشتغال مناسب و صدها دغدغه‌ای که دختران جوان این مرز و بوم با آن مواجه هستند. اما گویا از نگاه برخی‌ها همه مطالبات زنان در ایران صرفا به ورزشگاه آزادی ختم می‌شود!


کم کم و با تکرار این قبیل حوادث، مداخله بدون بررسی و احساسی سلبریتی‌های بی‌سواد به شاخصی ناحق تبدیل شده است که کذب بودن این مدل شاخص‌ها در ماجرای اخیر هویدا شد.


ضمن همدردی با خانواده داغدار سحر خدایاری، به همه اصحاب رسانه توصیه دارم در دام دو قطبی دروغین رسانه‌های معاند اسیر نشده و بیش از همه مراقب زخمی باشند که امروز بر دل یک خانواده نشسته است.

 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار