پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

پنتاگون: کشتی‌ربایی دیروز کار انصارالله نبود

وزارت دفاع آمریکا امروز دوشنبه اعلام کرد تلاش برای کشتی‌ربایی در خلیج عدن ارتباطی با گروه انصارالله یمن نداشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع آمریکا امروز دوشنبه اعلام کرد تلاش روز گذشته برای ربودن یک کشتی در خلیج عدن ارتباطی با حوثی‌های یمن (انصارالله) نداشت.

وزارت دفاع آمریکا گفته که به نظر می‌رسد حادثه روز یکشنبه توسط دزدان دریایی سومالی ترتیب داده شده بود و نه حوثی‌های یمن.

عصر یکشنبه منابع خبری گزارش داده بودند که یک نفتکش متعلق به یک اسرائیلی روز یکشنبه در سواحل یمن توسط افراد مسلح ناشناس توقیف شد.

گزارش شده بود این نفتکش از مراکش به سمت کانال سوئز در حرکت بوده که تعدادی افراد ناشناس با لباس نظامی وارد عرشه این نفتکش شده بودند.

ساعاتی بعدتر مقام‌های آمریکایی گفتند یک کشتی جنگی نیروی دریایی این کشور به تماس یک نفتکش تجاری در خیلج عدن که توسط افراد مسلح توقیف شده بود، پاسخ داد و این نفتکش اکنون در امنیت قرار دارد.

این نفکش که محموله اسید فسفریک حمل می‌کرد، از سوی شرکت مالک آن «سنترال پارک» معرفی شده است. ارتش آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد ناو «یواس‌اس میسون» با کمک کشتی‌های متحدان خواستار آزادسازی این کشتی تجاری از سوی مهاجمان شد.

به ادعای این بیانیه، پنج فرد مسلح تلاش کردند با یک قایق تندرو فرار کنند، اما توسط کشتی آمریکایی مورد تعقیب قرار گرفتند و در نهایت تسلیم شدند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر