خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد

کاخ سفید: به دنبال پاسخ مناسب به حملات یمن علیه کشتی‌ها هستیم

مشاور امنیت ملی کاخ سفید شامگاه دوشنبه گفت که آمریکا در حال مشورت با متحدانش برای یافتن پاسخ مناسب به حملات یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، «جِیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید شامگاه دوشنبه گفت که آمریکا در حال مشورت با متحدانش برای یافتن پاسخ مناسب به حملات یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی است.

 

سالیوان طی نشست خبری توضیح داد: «ما گفته‌ایم که کل جهان، نه فقط آمریکا، باید با این تهدید نوظهور حوثی‌ها مقابله کنند. ما در مشورت با متحدانمان، اقدام مناسب را انجام می‌دهیم».

 

وی درباره گزارش‌ها مبنی بر برنامه آمریکا برای سکونت‌دادن اهالی غزه در کشورهای دیگر نیز گفت که هم‌اکنون هیچ مذاکره‌ای در این زمینه انجام نشده است.

 

پیش از این، فرمانده دفاع سواحل یمن با تاکید بر اینکه یمنی‌ها در دفاع از مردم فلسطین تنها به شعار دادن اکتفا نخواهند کرد، هشدار داد نیروهای این کشور از امکانات لازم برخوردارند و دریای سرخ را به گورستان کشتی‌‌های اسرائیلی تبدیل خواهند کرد.

 

ارتش یمن همزمان با عملیات روز یکشنبه علیه کشتی‌های صهیونیستی، چند عملیات دیگر علیه کشتی‌هایی مرتبط با این رژیم انجام داده که در یکی از این عملیات‌ها نیروی دریایی یمن کشتی صهیونیستی به نام «گلکسی لیدر» را در دریای سرخ تحت کنترل خود درآورد و سپس آن را به سواحل الحدیده در غرب یمن هدایت کرد.

 

نیروهای مسلح یمن همچنین از زمان آغاز عملیات «طوفان الاقصی» بارها بندر اشغالی «ایلات» در جنوب اراضی اشغالی فلسطین را هدف حملات پهپاد و موشکی قرار داده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار