دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد

وزیر کشور: همه باید در حوزه افزایش مشارکت در انتخابات نقش‌آفرینی کنند

وزیر کشور در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، گفت: مشارکت شهروندان در انتخابات مربوط به همگان است و همه باید در این حوزه نقش ایفا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۵۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور پیش از ظهر امروز (چهارشنبه، 8 آذرماه) در حاشیه برگزاری جلسه هیات و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درخصوص برنامه دولت برای اطلاع رسانی جهت افزایش مشارکت، گفت: مشارکت شهروندان در انتخابات مربوط به همگان است و همه باید در این حوزه نقش ایفا کنند.

 

وی افزود: اولین نقش این است که در حوزه افزایش مشارکت باید امید آفرینی اتفاق بیفتد. بخشی از امید آفرینی با وجود فعالیت‌های خوبی است که توسط دولت، بخش خصوصی و مردم در حوزه‌های اقتصادی و سایر رخ می‌دهد. موضوع دوم، نقشی است که گروه‌های سیاسی باید در جلب مشارکت همه مشارکت مردم تلاش کنند. اقشار و صنوف مختلف ایفای نقش می‌کنند و در واقع یک کار همگانی است و همه تلاش ظرفیت‌های خود را برای مشارکت حداکثری بکار گیرند.

 

وزیر کشور، در پاسخ به سوالی درخصوص اعلام ثبت احوال درباره افرادی که پس از عمل زیبایی تغییراتی در چهره آن‌ها اتفاق می‌افتد، عنوان کرد: اگر هرگونه عمل زیبایی منجر به تغییر چهره شود و ضوابط مشخصی را که مربوط به عکس افراد روی کارت ملی است از دست بدهند منطقی است که باید تصاویر جدید در روی کارت ملی آن‌ها وجود داشته باشد.

 

وحیدی گفت: تاکنون نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر از مهاجران غیرقانونی به کشورها خود عودت داده شده‌اند. قوانین بازدارنده کافی برای جلوگیری از بازگشت مهاجران غیرقانونی اخراج شده نداریم؛ باید این مساله را حل کنیم.

 

وی افزود: شناسنامه یعنی تابعیت و این موضوع قوانین و پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و به این سرعت اعطا نخواهد شد، مگر برای کسانی که براساس قانون دارای وضعیت ویژه‌ای باشند.

در حال تکمیل.../ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار